counter

Ο Γιώργος Τσαλίκης εκπέμπει... SOS, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Caramela!

Ο Γιώργος Τσαλίκης εκπέμπει... SOS, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Caramela!
Ο Γιώργος Τσαλίκης εκπέμπει... SOS, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Caramela!

Γιώργος Τσαλίκης

«SOS» εκπέμπει ο  Γιώργος Τσαλίκης, που φιλοδοξεί το νέο του τραγούδι να γίνει το hit του καλοκαιριού. Κι αν δει κανείς τί συμβαίνει στο Caramela τα βράδια, είναι βέβαιο ότι θα γίνει.

Ήδη το "Θα στα χώνω", το "Απαγορευμένο" και το "Δεν σου κάνω τον Άγιο", το "Άστο" έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, με τον κόσμο να καταφτάνει στο Caramela, από τις 11:30 παρακαλώ, και το μαγαζί να είναι ασφυκτικά γεμάτο από τις 12. Ο Σάκης Αρσενίου με το "Συγκεντρώσου", ο Κυριάκος Κυανός με τα "Καγκέλια", η Χρύσπα με το "Κόλλα 5", το "Είσαι αστέρι" και την πολύ sexy παρουσία της, σηκώνουν όρθιο τον κόσμο στα τραπέζια και στην πίστα από το άνοιγμα, μέχρι τον Γιώργο Τσαλίκη και το κλείσιμο, τις πρωινές ώρες.

Στο Caramela έχουν πια μικρύνει τα τραπέζια τόσο πολύ για να χωρά ο κόσμος, που ίσα ίσα χωράνε, το μπουκάλι και τα ποτήρια. Ίσως η επιχείρηση θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγουν τελείως τραπέζια και καρέκλες. Ούτως η άλλως είναι όλοι όρθιοι και χορεύουν, άρα, περιττό.

Αν είστε ο τύπος που θέλετε να χαλαρώσετε σε μία γωνιά με το ποτό σας, τότε μην πάτε στο Caramela. Αν θέλετε να εκτονωθείτε, να διασκεδάσετε και να χάσετε τουλάχιστον 1000 θερμίδες ακόμη και καθιστοί, τότε να πάτε και να τα σπάσετε όλα. Άλλωστε και ο Γιώργος Τσαλίκης σας προτρέπει... "Σπάστε τα" φωνάζει από πίστας και η προτροπή του γίνεται πράξη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης που καταφέρνει, με τα σουξέ, με τις προσωπικές σχέσεις που αποκτά με τους θαμώνες και με την επαφή του με τον κόσμο, να δίνει παλμό και ενέργεια σε ένα μαγαζί που δονείται, κατάφερε ακόμη και με το πρώτο άκουσμα του "SOS" να κάνει τον κόσμο να το τραγουδά.  Λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία του σε Ελλάδα, Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό, εκπέμπει… SOS, με ένα κομμάτι για το οποίο συνεργάστηκε με τέσσερα ταλαντούχα παιδιά και εκ του αποτελέσματος... πολύ καλά έκανε.

Ακούστε το!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR