counter

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης είναι ζευγάρι με την αδερφή γνωστού ηθοποιού

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης είναι ζευγάρι με την αδερφή γνωστού ηθοποιού
Ο Γιώργος Σεϊταρίδης είναι ζευγάρι με την αδερφή γνωστού ηθοποιού

Γιώργος Σεϊταρίδης

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης εδώ και λίγο καιρό, για μια ακόμη φορά, έχει εγκαταλείψει την πολύβουη Αθήνα και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Πήλιο. ‘Όπως αναφέρει η Real Life έχει γνωρίσει ξανά τον έρωτα στα μάτια της Εύης Φραγκολιά της οποίας το επώνυμο μπορεί να σας είναι γνώριμο. Καλά καταλάβατε, η καστανόξανθη κυρία που ακούει στο όνομα Εύη Φραγκολιά, είναι η αδερφή του ηθοποιού πλέον Κώστα Φραγκολιά.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης και η Εύη Φραγκολιά, όπως δηλώνουν άτομα από το στενό τους κύκλο στη Real Life, είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι αν και γνωρίζονται μόνο λίγους μήνες. Ο Γιώργος Σειταρίδης και η Εύη Φραγκολιά παιρνούν το χρόνο τους κάνοντας εκδρομές στο Πήλιο, στο Βόλο όπου διαμένει και η ίδια και στα γύρω χωριά καθώς οι δυο τους αγαπούν πολύ τη φύση.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης μάλιστα έχει δηλώσει: «Θέλω να δουλεύω κάποιες περιόδους και τον υπόλοιπο χρόνο να εξασφαλίζω τα προς το ζην από αυτή την φύση. Να πουλάω τα λεμόνια μου και τα βερύκοκα μου και να παράγω καλής ποιότητας μέλι το οποίο θα εμπορεύομαι». Σε κάθε περίπτωση το νεαρό ζευγάρι Γιώργος Σεϊταρίδης και Εύη Φραγκολιά είναι πολύ ερωτευμένο και δεν το κρύβει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR