counter

Ο Γιώργος Σατσίδης μιλάει για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο αδικοχαμένος Paul Walker: "Η κόρη του είναι Ελληνίδα"

Ο Γιώργος Σατσίδης μιλάει για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο αδικοχαμένος Paul Walker: "Η κόρη του είναι Ελληνίδα"
Ο Γιώργος Σατσίδης μιλάει για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο αδικοχαμένος Paul Walker: "Η κόρη του είναι Ελληνίδα"

Paul Walker

Ο Γιώργος Σατσίδης μιλάει αποκλειστικά στο Fthis.gr για την γνωριμία του με τον αδικοχαμένο ηθοποιό Paul Walker και αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή του σταρ.

Ο Γιώργος Σατσίδης μας περιέγραψε κάθε λεπτό από τη γνωριμία του με τον διάσημο ηθοποιό που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο Γιώργος Σατσίδης μας  αποκαλύπτει: "Όταν έμαθα για το τρομερό δυστύχημα του διάσημου ηθοποιού Paul Walker έπαθα σοκ! Μού είχε δώσει μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις πριν λίγους μήνες και μοιράστηκε μαζί μου κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Ο Paul Walker λάτρευε τη Ελλάδα και το καλοκαίρι σχεδίαζε να κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας. Μάλιστα η κόρη του είναι μισή Ελληνίδα. Η μητέρα της κόρη του, είναι μισή Σουηδέζα μισή Ελληνίδα, και το επίθετο της είναι Σωτηροπούλου. Την τελευταία φορά που ήρθε στην Ελλάδα ήταν το 2004 για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας. Επισκέφτηκε ελληνικά νησιά όπως τη Μύκονο και την Σαντορίνη. Του άρεσε πάρα πολύ η Αθήνα επισκέφτηκε την Ακρόπολη και μουσεία, περπάτησε στις γειτονιές της Πλάκας και απόλαυσε κάθε λεπτό από την νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Στη συνάντηση που είχα μαζί του αυτό που μου έκανε περισσότερο  εντύπωση είναι το γεγονός πως ήταν ένας πολύ απλός και ευγενικός άνθρωπος. Είχε μια πολύ ωραία φωνή, ένα εργαλείο πολύ σημαντικό για την δουλειά του ηθοποιού, και σε κέρδιζε με ένα του χαμόγελο. Όσο για την ομορφιά του νομίζω αυτό είναι πασιφανές. Άλλωστε στο παρελθόν ήταν μοντέλο και μάλιστα πολύ επιτυχημένο.

Paul Walker γεννήθηκε σε μια πάμφτωχη οικογένεια και ήταν 1ΟΟ % αυτοδημιούργητος. Λάτρευε τα γρήγορα αυτοκίνητα και μάλιστα όπως μου είχε πει έπαιρνε  μέρος σε αγώνες γρήγορων αυτοκινήτων και μότο κρος. Για μένα είναι τραγική ειρωνεία ότι έγινε γνωστός από την ταινία Fast and Furious  και έχασε την ζωή του σε μια Fast and Furious  κούρσα! Ήταν από του πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Hollywood και αυτοί οι ήρωες από τις ταινίες  μοιάζουν άφθαρτοι, αλλά τελικά η ζωή μας αποδεικνύει πως δεν είναι!" αποκαλύπτει ο Γιώργος Σατσίδης. 

Η είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού του Hollywood Paul Walker έχει προκαλέσει σοκ. O Paul Walker, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την ταινία, Fast and Furious, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια χθες το απόγευμα. Η Porsche GT που οδηγούσε ένας φίλος του διάσημου ηθοποιού ξέφυγε από την πορεία της, χτύπησε σ' ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 40χρονος Paul Walker βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Δείτε τη συνέντευξη του Paul Walker στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή "Movies & Stars".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR