counter

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ξεσπά κατά γνωστών ηθοποιών: "Λυπάμαι βαθύτατα γι αυτούς, είναι ντροπή, απαράδεκτο"

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ξεσπά κατά γνωστών ηθοποιών: "Λυπάμαι βαθύτατα γι αυτούς, είναι ντροπή, απαράδεκτο"
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ξεσπά κατά γνωστών ηθοποιών: "Λυπάμαι βαθύτατα γι αυτούς, είναι ντροπή, απαράδεκτο"

Παρτσαλάκης

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης φανερά εξοργισμένος από τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιάννης Μπέζος, που ανέφερε πως η κρίση έκανε καλό γιατί έφυγε η "σαβούρα" από την τηλεόραση, έδωσε την δική του απάντηση στον συνάδελφό του.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας για τα λιγοστά σήριαλ που γίνονται στην τηλεόραση σχολίασε σε έντονο ύφος τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ας ακούσει καλά ο συνάδερφος που είπε πως με αυτή την κρίση έφυγαν τα σκουπίδια και καθάρισε η τηλεόραση, ότι η κρίση αυτή βοήθησε να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Ήταν πολύ σκληρό και πικρό αυτό που ειπώθηκε και αν εννοούσαν αυτοί οι συνάδερφοι πως αυτοί που έμειναν είναι οι άνθρωποι που πρέπει να εργάζονται και οι άλλοι είναι σκουπίδια λυπάμαι βαθύτατα γι αυτούς είναι ντροπή, είναι απαράδεκτο. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτοί οι συνάδερφοι δεν ήταν μόνο ηθοποιοί που δουλεύανε ήταν και 100 άνθρωποι σε κάθε σειρά από τον φροντιστή μέχρι τον σκηνοθέτη που βρέθηκαν από 40 σειρές 400 άνθρωποι στον δρόμο και αυτό είναι πολύ σκληρό. Και επιπλέον ποιος άραγε ξεκαθαρίζει ποια είναι τα σκουπίδια. Και το λέω με πίκρα".

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες και  τις δηλώσεις του ηθοποιού Νίκου Ορφανού για απόσυρση των ραμολιμέντων  από το θέατρο: "Όπως και κάποιος άλλος συνάδελφος βγήκε και είπε πως οι μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να φεύγουν από το θέατρο για να πάρουν σειρά άλλοι και ανέφερε τον Κώστα Βουτσά, ήθελα να του πω να προσέχει γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, και δεύτερον ο Κώστας Βουτσάς είναι ο πιο ζωντανός οργανισμός πάνω στη σκηνή όπου παίζει και πρέπει να πάρει παράδειγμα. Θέλει περισσότερη ψυχραιμία το πράγμα. Είμαι εξοργισμένος με αυτές τις αηδίες".

Δείτε το Video

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR