counter

O Γιώργος Λιάγκας πήρε τον πεθερό του και πήγε στα μπουζούκια!

O Γιώργος Λιάγκας πήρε τον πεθερό του και πήγε στα μπουζούκια!
O Γιώργος Λιάγκας πήρε τον πεθερό του και πήγε στα μπουζούκια!

Στο Pantheon Theater απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τον Γιώργο Λιάγκα και τον πεθερό του, Δημήτρη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης, απόλαυσαν το μουσικό σχήμα της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου έχοντας στην παρέα τους και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη

Οι δύο άνδρες διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις και βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο περνώντας μια βραδιά γεμάτη μουσική. Μάλιστα, Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Σκορδάς μοιράστηκαν μαζί διακοπές στην Βουλγαρία και στην πόλη Μπάνσκο, τα Χριστούγεννα του 2013. Το όνομα του πατέρα της Φαίης, Δημήτρη, θα πάρει και ο γιος του ζευγαριού, τον ερχομό του οποίου η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία.

Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Σκορδάς μοίρασαν χαμόγελα στον φακό που «καραδοκούσε» για να τους απαθανατίσει, καταγράφοντας την όμορφη βραδιά τους. Μάλιστα, όπως ανάφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού η μουσική βραδιά είχε και συνέχεια! Ο παρουσιαστής και ο πεθερός του απολαύσαν το νυχτερινό σχήμα και του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR