counter

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου απαντάει στον Τάκη Σαγιώρ: “Φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία…”

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου απαντάει στον Τάκη Σαγιώρ: “Φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία…”
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου απαντάει στον Τάκη Σαγιώρ: “Φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία…”

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Τάκη Σγιώρ, σχετικά με το ότι οι ηθοποιοί πρέπει να παίρνουν νωρίς σύνταξη.

Ο Τάκης Σαγιώρ δήλωσε πρόσφατα στο Λοιπόν, με αναφορά σ’ εσάς και στη Μάρω Κοντού, ότι οι ηθοποιοί πρέπει να παίρνουν σύνταξη και μετά από κάποια ηλικία να μην ανεβαίνουν στη σκηνή.

Το “δεν πρέπει να είναι σκηνή οι ηθοποιοί μετά από κάποια ηλικία” το θεωρώ κουτό, διότι όσο μπορεί ο ηθοποιός να υπάρχει και να αποδίδει, νομίζω ότι πρέπει να είναι επάνω στη σκηνή, γιατί είναι χρήσιμος. Στο εξωτερικό, σε δεκάδες ταινίες και σίριαλ, πρωταγωνιστούν ηθοποιοί, πάνω από 75 και 80 χρονών, και είναι σπουδαίοι, γιατί έχουν την εμπειρία. Το να πει κάποιος κάτι τέτοιο πηγαίνει αλλού, σ’ ένα ρατσισμό που όταν γεράσουν τα’ άλογα, τα σκοτώνουν. Αυτό είναι λάθος. Φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία που έχουν οι άνθρωποι που το λένε, οι οποίοι μέσα τους είναι πικραμένοι, γιατί δεν υπάρχουν στο στερέωμα.Πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν ότι κάποιοι άλλοι υπάρχουν κι αντέχουν να υπάρχουν. Είναι φυσικό, από εκεί απορρέει, αυτό πιστεύω. Κάποια στιγμή είχαν δοθεί, κάποιες εντολές, από διάφορους καναλάρχες, να μην παίρνουν τους μεγάλους ηθοποιούς πια. Όταν χρειάστηκε να παίξω κάποιο μεγάλο, ηλικίας 80 χρόνων, έγινε θέμα και ειπώθηκε το εξής αστείο: “Να βάψετε έναν νέο”. Όλα αυτά είναι προσωπικά θέματα του καθενός, ο οποίος σκέφτεται: “Γιατί να είσαι εσύ εκεί και να μην είμαι εγώ;” μα δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι που συζητάνε τέτοια πράγματα να έχουν μια ιστορία όπως έχουμε εμείς… εγώ, η Μάρω… μια τεράστια ιστορία κι επίσης δε μπορούν να αποδώσουν αυτά τα οποία κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR