counter

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει για την πολυσυζητημένη δήλωση με την ατάκα του… Άντονι Κουίν

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στις κακές κριτικές για το βιβλίο του, επικαλούμενος μια ατάκα του… Άντονι Κουίν, που ο εκλιπών ηθοποιός ωστόσο δεν είπε ποτέ.

«Ο καθένας έχει την άποψή του. Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν, ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κ@λ@τρυπίδες» είπε ο Ντάνος.

Η διαφορά ωστόσο είναι ότι τη συγκεκριμένη ατάκα δεν την είπε ποτέ ο Άντονι Κουίν, αλλά ο Κλιντ Ίστγουντ στον εμβληματικό του ρόλο ως «Βρώμικος Χάρι».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Γρηγόρη Μπάκα και για πρώτη φορά απάντησε για την πολυσυζητημένη δήλωσή του.

«Δεν θέλω να σταθούμε εκεί. Είναι πραγματικά σαν να ακυρώνουμε οποιαδήποτε δήλωση κάνει ένας άνθρωπος και να κρατάμε κάτι συγκεκριμένο και να περιμένουμε να τον σταυρώσουμε. Πραγματικά αισθάνομαι ότι κάποιες φορές κάποιοι άνθρωποι με αντιμετωπίζουν ως τον χειρότερο άνθρωπο στον κόσμο και με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς. Τι να πω; Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Ας κρατάμε το ύφος και όχι ποιος το είπε. Άνθρωπος είμαι και μπορεί να κάνω και ένα λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR