counter

Γρηγόρης Γκουντάρας: Συγκινεί με το μήνυμα για τα γενέθλια του γιου του, Οδυσσέα!

Γρηγόρης Γκουντάρας: Συγκινεί με το μήνυμα για τα γενέθλια του γιου του, Οδυσσέα!
Γρηγόρης Γκουντάρας: Συγκινεί με το μήνυμα για τα γενέθλια του γιου του, Οδυσσέα!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας πολύ τρυφερός και στοργικός πατέρας και μας το έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media. 

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, καθώς ο γιος τους, Οδυσσέας έχει τα γενέθλια του!

Με αφορμή αυτήν την τόσο σημαντική μέρα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά αγκαλιά τον μικρό, όταν ήταν ακόμη μωρό.

«Σαν σήμερα πριν από επτά ακριβώς χρόνια?,ο Οδυσσέας,το μεγάλο μας αντράκι ήρθε και γέμισε χρώματα και αγάπη τη ζωή μας‼Όπως τότε μπέμπη μου,που σε κοιτούσα και έλιωνα...,έτσι και σήμερα αστέρι μου νιώθω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα πολλαπλασιεσμένα επί χίλια. Όσο μεγάλος και να γίνεις(σου έχω πει να μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις),για εμένα θα είσαι ο μπέμπης μου. Να τα εκατοστήσεις παλικάρι μου και να είναι γερά όλα τα παιδιά του κόσμου.Και όπως είχε πει και ο Φρόυντ:"Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία άλλη ανάγκη στην παιδική ηλικία τόσο δυνατή,όσο η ανάγκη της πατρικής προστασίας" ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ... σε λατρεύω!» έγραψε χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, τα likes και οι ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να του ευχηθούν για τον γιο του,  έπεσαν… βροχή!

Γρηγόρης Γκουντάρας, Οδυσσέας!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR