counter

Ο γιος της Gisele φτιάχνει "parking" για τα αυτοκινητάκια του !

Ο γιος της Gisele φτιάχνει "parking" για τα αυτοκινητάκια του !
Ο γιος της Gisele φτιάχνει "parking" για τα αυτοκινητάκια του !

Zizel

Ο γιός της Gisele Bundchen φτιάχνει ένα αυτοσχέδιο "Parking", από χαρτόκουτα, για τα αυτοκινητάκια του. Βοηθός του πολυμήχανου μπόμπιρα η αδερφή του Βίβιαν.

Ο Benjamin, ο γιος της Gisele Bundchen, αφοσιώθηκε για ώρες στην κατασκευή του προσπαθώντας να φτιάξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο σπιτάκι για τα αγαπημένα του παιχνίδια. Η αδερφή του Βίβιαν, που κάνει τα πρώτα βηματάκια της, τον παρακολουθεί με προσοχή και παίζει και εκείνη μαζί του.

Η Gisele Bundchen, που είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου προσπαθεί να περνάει με τα παιδιά της όσες περισσότερες ώρες μπορεί. Τα  παιδιά της αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της και ακόμα και αν έχει πολλές φωτογραφίσεις και κάστινγκ περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί τους.

Η Ζιζέλ είναι παντρεμένη από το 2009 με τον άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι. Το μοντέλο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και ζει μαζί της το όνειρό της, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή από το μεγάλωμα του γιού και της κόρης της. 

Gisele Bundchen Baby

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR