counter

Ο γιος γνωστού ηθοποιού έστρωσε το γιορτινό τραπέζι

Ο γιος γνωστού ηθοποιού έστρωσε το γιορτινό τραπέζι
Ο γιος γνωστού ηθοποιού έστρωσε το γιορτινό τραπέζι

Γιος Φιλιππίδη

Τα Χριστούγεννα μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια και λίγα φιλικά πρόσωπα γιόρτασε ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος έχει την οικογένεια του πάνω απ΄ όλα και κάθε φορά που βρίσκει χρόνο τον αφιερώνει στη γυναίκα του και στο γιο του Δημήτρη του οποίου έχει φοβερή αδυναμία.

Η ομοιότητα με το γιο του είναι εμφανής και παρόλο που ο γνωστός ηθοποιός δε χρησιμοποιεί συχνά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε φορά που αποφασίζει να αναρτήσει μια φωτογραφία πρωταγωνιστής σίγουρα θα είναι ο γιος του.

Ο Δημήτρης μεγάλωσε, έγινε ολόκληρος άντρας και ο περήφανος πατέρας καμαρώνει και δε σταματάει να απαθανατίζει στιγμές από την καθημερινότητα του. Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι έστρωσε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη με μεράκι και το προετοίμασε για το δείπνο.

Το εντυπωσιακό τραπέζι έκλεψε την παράσταση τόσο για τη λιτότητα του όσο και για το άψογο στήσιμο δια χειρός Δημήτρη Φιλιππίδη. Ο γιος του ταλαντούχου ηθοποιού έβαλε όλη του την τέχνη για να εντυπωσιάσει τους γονείς του και τους καλεσμένους του αρκεί να δείτε με πόση προσοχή εξετάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Τη φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Πέτρος Φιλιππίδης που δηλώνει περήφανος για τον αγαπημένο του γιο.

Πέτρος Φιλιππίδης στη Μύκονο με το γιο του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR