counter

Ο γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού έγινε ενός έτους!

Ο γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού έγινε ενός έτους!
Ο γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού έγινε ενός έτους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τον τελευταίο ένα χρόνο, ο Σταύρος Σβήγκος και η Έλενα Αϊβαλή καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτα του, με τον ερχομό του γιου του.

Οι δυο τους φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί του καθώς δεν θέλουν να χάνουν τις πιο όμορφες στιγμές από τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού.

Ο μικρός τους πρίγκιπας πριν από λίγες ημέρες έκλεισε ένα χρόνο ζωής και ο Σταύρος Σβήγκος και η Έλενα Αϊβαλή του ετοίμασαν μία εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη.

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά: «21/05/18 Ήρθε στον κόσμο αυτός ο υπέροχος άνθρωπος για να μας δώσει ένα τεράστιο μάθημα. Για μένα σήμερα δεν είναι απλά τα γενέθλια του γιου μου αλλά μια τεράστια νίκη καθώς αφήνω πίσω μου μια χρονιά πολύ δύσκολη με τεράστιες αγωνίες και ερωτηματικά. Από ενα σοβαρό ιατρικό λάθος ο μικρούλης μας έμεινε 1,5 μήνα στην εντατική και εμάς κανένας γιατρός δε μπορούσε να μας διαβεβαιώσει ότι θα τα καταφέρει. Ποτέ μου δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει τέτοιος πόνος. Κι όμως αυτό το παιδί ήθελε να μείνει μαζί μας. Και με τη βοήθεια λίγων αλλά καλών φίλων και φυσικά της οικογένειας μας αλλά και με έναν υπέροχο σύζυγο διπλά μου, όλη η απελπισία , η λύπη και η αγωνία έγιναν ελπίδα. Και αυτό το παιδί έγινε ο ήρωας μας και μας δίδαξε τόσα πολλά!!!
Χρόνια πολλά Μιχαήλ Άγγελε ! Σε αγαπάμε απέραντα !!!!».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR