counter

Ο γιος έλληνα ηθοποιού μεταφέρθηκε στην Ισπανία για αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά

Ο γιος έλληνα ηθοποιού μεταφέρθηκε στην Ισπανία για αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά
Ο γιος έλληνα ηθοποιού μεταφέρθηκε στην Ισπανία για αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά

ΝΙΚΟΣ ΖΙΑΓΚΟΣ

Ο Νίκος Ζιάγκος μιλάει πρώτη φορά για τη συγκλονιστική ιστορία του 29χρονου γιου του Γιάννη και τη σκληρή μάχη που δίνει, για να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό "Ciao" αποκάλυψε: "O Γιάννης, στα παιδικά του χρόνια, ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του. Όταν χωρίσαμε με τη συζυγό μου φιλικά και πολιτισμένα, ο γιος μου ερχόταν μαζί μου σε δουλειές εκτός Αθηνών, κάθε Σαββατοκύριακο ήμασταν μαζί και τα καλοκαίρια κάναμε διακοπές οι δυο μας. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν στη ζωή του μπήκε ένας καινούργιος πατέρας. Ο πατριός του μαζί με την πρώην συζυγό μου απέκτησαν δύο ακόμη αγοράκια. Τότε άρχισαν τα προβλήματα".

Και συνέχισε: "Σε ηλικία 15 χρονών ο γιος μου αναγκάστηκε να μείνει στη γιαγιά του. Ξεκίνησε τα χάπια και μου περιέγραψαν τότε ένα άγριο περιστατικό. Ο Γιάννης εξοργισμένος από έναν ακόμα ομηρικό καυγά της μητέρας του με το δεύτερο άντρα της επιτέθηκε λεκτικά στη μητέρα του λέγοντας της: "Αν ξανατσακωθείτε μπροστά στα παιδιά θα σας μαχαιρώσω".

Εκείνο το διάστημα, η μητέρα μου είχε ένα ατύχημα και στο μικρό δυάρι που έμενα δεν χωρούσαμε όλοι μαζί. Οι ψεύτικες υποσχέσεις της ηρωίνης τον αιχμαλώτισαν για δέκα ολόκληρα χρόνια. Τότε τον εντάξαμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης στην Ιταλία. Τώρα τους τελευταίους μήνες, βρίσκεται στη Σεβίλη σε ένα κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών. Εχει βοηθήσει πολλούς νέους να ξεφύγουν από τα ναρκωτικά".

Όσον αφορά την επικοινωνία τους, ο Νίκος Ζιάγκος είπε: "Επιτρέπεται η τηλεφωνική συνομιλία μόνο μια φορά το μήνα. Μετά το τέλος του προγράμματος στην Ισπανία, θα προσπαθήσω να τον εντάξω σε μια θεραπευτική κοινότητα στην Αθήνα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR