counter

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε η σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε η σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή"
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε η σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή"

Στο tv Έθνος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Με τα νούμερα τηλεθέασης είσαι φανατικός; Τα διαβάζεις καθημερινά;

Στις αρχές κάθε δουλειάς ναι, τα παρακολου­θώ συστηματικά. Γιατί με απασχολεί να εί­ναι πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Έστω και έναν θεατή να φέρνει η σειρά στο κανάλι θεωρείται επιτυχημένη και έτσι αποφεύγεις τη ζώνη του υποβιβα­σμού. Είναι πολύ σημαντικό, δεν θέλω καμία δουλειά να σταματάει, γιατί απασχο­λεί πολλούς ανθρώπους. Και δεν χαίρομαι αν εγώ κάνω 60% τηλεθέαση και μια άλλη σει­ρά 5%, γιατί του χρόνου μπορεί να είμαι εγώ σε αυτήν τη θέση.

Υπήρξαν όμως και σειρές με πολύ υψηλά νούμερα στο παρελθόν, που κόπηκαν για άλλους λόγους. Για παρά­δειγμα αν και ήσουν πολύ μικρός θυμάσαι τι συνέβη με το «Τι ψυχή θα πα­ραδώσεις μωρή;»;

Υπήρχαν έντονες διαφωνίες και μεγάλος εγωισμός από πολλά εμπλεκόμενα πρόσω πα που χειρίστηκαν λάθος την κατάσταση. Η δουλειά αυτή θα μπορούσε να αφήσει εποχή.

Σε σόκαρε τότε όλο αυτό;

Όχι γιατί ήμουν μικρός. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου δουλειά και νόμιζα πως έτσι ήταν το φυσιολογικό, (γέλια). Τσακώνονται κάποιοι μεταξύ τους, κόβεται η δουλειά και πάμε στην επόμενη. Αν το πάθαινα αυτό 3-4 χρόνια μετά από τότε που συνέβη θα ήταν πιο δύ­σκολο. Τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει την κατάσταση. Τελικά αμέσως μετά ήρθε μια και­νούργια σειρά...

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR