counter

Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει: "Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε…"

Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει: "Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε…"
Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει: "Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε…"

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και πήρε θέση, με αφορμή τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση,  παρενόχληση και λεκτική βία κατά συναδέλφων του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης απάντησε αιχμηρά στο ερώτημα «πώς εσείς επιτρέψατε να γίνουν επικίνδυνα παντοδύναμοι στο χώρο σας άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές».

«Ξέραμε και εμείς, ξέρατε και εσείς και δεν μιλούσαμε. Φτάσαμε ως εδώ γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Ναι με τη σιωπή μας. Βλέπαμε συμπεριφορές περίεργες, ακούγαμε διάφορα, αλλά ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Στα 25 χρόνια που είμαι θιασάρχης και παίζω σε τηλεοπτικές σειρές ελέγχω την κατάσταση, δεν έπεσαν ποτέ τέτοια πράγματα στην αντίληψή μου. Όμως κάπου συνέβαιναν. Καταλαβαίνω τις φωνές, τον εκνευρισμό στην πρόβα, γίνονται αυτά στη δουλειά μας, συχνά είναι μέσα στη δημιουργική εργασία. Από αυτό το σημείο όμως, ως την εκμετάλλευση του άλλου στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μεγάλη απόσταση» εξήγησε ο ίδιος.

Αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας και αφορούν πασίγνωστο σκηνοθέτη- ηθοποιό, που τυγχάνει να είναι φίλος του, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Φίλοι ναι, για να πω την αλήθεια έχω να μιλήσω μαζί του μήνες, πριν την πρεμιέρα του. Υπήρξαμε συνεργάτες και ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά. Στις τρεις, τέσσερις φορές που συνεργαστήκαμε δεν συνέβη κάτι. Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε “Ναι, γιατί μπροστά σου δεν τα έκανε”».

Τέλος, στο ερώτημα για τις καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις και πώς νιώθει για όσα ακούγονται, ο Γιάννης Μπέζος εξηγεί: «Φριχτά. Είναι ό,τι πιο φτηνό, ό,τι πιο χυδαίο να παίζεις με την ελπίδα, την αγωνία, το όνειρο των παιδιών, να παίζεις με το μεροκάματό τους».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR