counter

Ο Γιάννης Βόγλης μιλάει στο FTHIS.GR μέσα από το νοσοκομείο

Ο Γιάννης Βόγλης μιλάει στο FTHIS.GR μέσα από το νοσοκομείο
Ο Γιάννης Βόγλης μιλάει στο FTHIS.GR μέσα από το νοσοκομείο

Γιάννης ΒόγληςΣτο Γενικό Κρατικό Αθηνών εισήχθη ο μεγάλος μας ηθοποιός Γιάννης Βόγλης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον αγαπημένο ηθοποιό ο οποίος ήταν ιδιαιτέρως καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του: "Μπήκα στο νοσοκομείο για να υποβληθώ σε μια επέμβαση ρουτίνας.  Τώρα βρίσκομαι στην διαδικασία των εξετάσεων και η επέμβαση θα γίνει όπως όλα δείχνουν την Τρίτη".

Στη συνομιλία που είχαμε με τον Γιάννη Βόγλη έδειχνε ευδιάθετος, και μας τόνισε πως μπήκε στο νοσοκομείο κατόπιν ραντεβού, καθώς προσπαθούσε εδώ και καιρό να κάνει την επέμβαση αλλά δεν έβρισκε κρεβάτι: "Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό είμαι μια χαρά και σκοπεύω να βγω από το νοσοκομείο υγιέστερος και αρτιότερος. Ξέρετε είμαστε πλέον σε μια ηλικία που πρέπει όλα να τα ψάχνουμε και να τα ταχτοποιούμε".

Στο πλευρό του ηθοποιού είναι συνεχώς η σύζυγος του και οι αγαπημένοι του φίλοι ενώ μετά την επέμβαση, αν η μετεγχειρητική του πορεία εξελιχθεί ομαλά, θα πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR