counter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει αν του αρέσει να τον αποκαλούν "Greek Freak"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει αν του αρέσει να τον αποκαλούν "Greek Freak"
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει αν του αρέσει να τον αποκαλούν "Greek Freak"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "El Pais" και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν του αρέσει να τον αποκαλούν Greek Freak.

-Σου αρέσει να σε αποκαλούν Greek Freak;

Είναι ένα παρατσούκλι που με χαροποιεί.

-Ήσουν ο MVP της σεζόν και αρχηγός στο All Star Game. Νιώθεις ότι είσαι ο καλύτερος;

Όχι, όχι, δεν αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Έχω αρκετή δουλειά μπροστά μου. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι δίπλα στον Πολ Τζορτζ, στον Τζέιμς Χάρντεν, στον ΛεΜπρον Τζέιμς ή στον Κέβιν Ντουράντ. Υπάρχει, όμως, μακρύς δρόμος για να βελτιωθώ. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στο τοπ μου. Αυτό είναι το επόμενο βήμα και να παλέψω για να το πετύχω. Πρέπει να είσαι επίμονος. Όλοι οι μεγάλοι έχουν αυτή τη νοοτροπία. Πρέπει να βελτιώσω το σουτ μου και να είμαι καλύτερος ηγέτης για να φτάσω στο επίπεδο που βρίσκονται αυτοί οι τύποι.

-Μπορείτε να παλέψετε για τον τίτλο κόντρα σε ομάδες όπως οι Λέικερς που έχει παίκτες όπως ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο Άντονι Ντέιβις και θέλουν και τον Καουάι Λέοναρντ;

Δεν θα πω ότι είναι αδύνατο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Με αυτούς τους παίκτες αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρεις το πρωτάθλημα. Για να πάρει τον τίτλο το Μιλγουόκι θα πρέπει να φτιάξει ομάδα γύρω από τον προπονητή. Αν θέλεις να φτιάξεις ομάδα για πολλά χρόνια δεν αρκούν δύο σούπερ σταρ, πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα όπως έκανε το Σαν Αντόνιο, που θα φτάσει σε σημείο να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR