counter

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παίρνει θέση για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παίρνει θέση για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παίρνει θέση για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολίασαν στον ΑΝΤ1 δημοφιλείς ηθοποιοί, μεταξύ αυτών και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που συνεργάστηκε θεατρικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν, ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους γνώριζαν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, τόσο του κωμικού ηθοποιού, όσο και άλλων συναδέλφων του.

«Πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και τον πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Οι δημοσιογράφοι τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες. Οι παραγωγοί από την άλλη μεριά, που ήξεραν πράγματα που γίνονταν κάτω από τη στέγη τους και δεν αντέδρασαν. Οι περισσότεροι τουλάχιστον» είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παράλληλα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε και η Μαρία Κορινθίου, η οποία ανέφερε: «Εδώ και περίπου 20 χρόνια που είμαι στο χώρο, είναι κάτι που βροντοφωνάζω. Δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι άνθρωποι δεν ακουγόμασταν. Όμως ήρθε η στιγμή απ’ ότι φαίνεται και καλό είναι να το κρατήσουμε».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR