counter

O Φώτης Σεργουλόπουλος διαψεύδει δημοσίευμα που αναφέρει ότι παντρεύτηκε

O Φώτης Σεργουλόπουλος διαψεύδει δημοσίευμα που αναφέρει ότι παντρεύτηκε
O Φώτης Σεργουλόπουλος διαψεύδει δημοσίευμα που αναφέρει ότι παντρεύτηκε

Φώτης Σεργουλόπουλος

Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε!" Με αυτό το πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε εφημερίδα της Κυριακής και μάλιστα έκανε λόγο και για το έτερον ήμισυ του γνωστού παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα που έφερε υπογραφή, παρουσίαζε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη ζωή και τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι αποφασισμένος να μιλήσει για τη σχέση και το γάμο του μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ουδέποτε παντρεύτηκε και μάλιστα πως το εν λόγω δημοσίευμα είναι αποκύημα φαντασίας.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στις 1 ή ώρα ξημερώματα Δευτέρας έγραψε στο facebook: "Αγαπητοί φίλοι, Ως προς το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Espresso ισχύουν τα εξής: Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον συντάκτη που το υπογράφει, μοναδική πηγή πληροφόρησής του είναι η φαντασία του, δεν ισχύει καμία από τις ειδήσεις που δημοσιεύει".

Με αυτόν τον τρόπο ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να διαψεύσει το σύνολο του ρεπορτάζ, τόσο για την 5αετή σχέση, όσο και για το γεγονός ότι παντρεύτηκε.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά την αποκάλυψη από τον ίδιο ότι έγινε μπαμπάς, δεν επιθυμεί να απαντά, ούτε να μιλά με δημοσιογράφους που στόχο έχουν να εκμαιεύσουν πληροφορίες για τη νέα του ζωή, το μωρό ή τη μητέρα του παιδιού.

Ωστόσο παρότι πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του έχουν έρθει στη δημοσιότητα, με διακριτικότητα, για τη μητέρα του παιδιού του δεν έχει προβεί σε καμία διάψευση. Το γεγονός όμως ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφασίζει να διαψεύσει σε έντονο ύφος, συλλήβδην το συγκεκριμένο δημοσίευμα, που αναφέρει ότι παντρεύτηκε, προφανώς και ήταν κάτι που τον ενόχλησε πολύ και θέλει να σταματήσει την αναπαραγωγή γιατί πια, υπάρχει και ένα παιδί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR