counter

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε το λόγο που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπακοδήμου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε το λόγο που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπακοδήμου
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε το λόγο που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπακοδήμου

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής, μπορεί να απέχει αυτή την περίοδο από τη μικρή οθόνη, ωστόσο παρακολουθεί την τηλεόραση με τη δική του αντίληψη, έτοιμος να κρίνει πρόσωπα και προγράμματα της φετινής σεζόν. 

"Η τηλεόραση δεν είναι πια αυτό που ήταν. Εγώ λοιπόν είμαι εκτός τηλεόρασης διότι πρώτα από όλα δεν μου έγινε και καμιά σπουδαία πρόταση. Έγιναν κάτι κουβέντες από εδώ και από εκεί. Απλά δεν ήταν οι άνθρωποι έτοιμοι να δεχτούν αυτά που εγώ τους έδινα. Οπότε λέω άσ’ το θα βρούμε το χρόνο, εάν δεν τον βρούμε, δεν τρέχει τίποτα",  είπε για την αποχή του από την τηλεόραση. 

Όσο για τον διάλογο που είχε στο παρελθόν με τη Μαρία Μπακοδήμου και το τηλεοπτικό τους μέλλον, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: "Θα σου πω τι έγινε. Όταν τελειώσαμε η Μαρία δεν αισθανόταν καλά με αυτό το κόνσεπτ πλέον. Με έπιασε λοιπόν κάποια στιγμή και μου είπε ότι κοίταξε να δεις, εγώ θέλω να επαναπροσδιοριστώ. Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω. Ίσως και σαν άνθρωπος να ήθελε να ήθελε να κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή της. Και της είπα φυσικά να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα. Και έτσι έγινε. Για αυτό η Μαρία μπήκε σε μια άλλη μορφή εκπομπών και κάνει άλλα πράγματα, κάτι το οποίο της κάνει πολύ καλό ως επαγγελματία. Ήθελε εκείνη την περίοδο να κάνει κάτι διαφορετικό. Εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά σέβομαι τον άλλον που θέλει να αλλάξει".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR