counter

Ο Ευθύμης Ζησάκης κοιμόταν στα παγκάκια

Ο Ευθύμης Ζησάκης κοιμόταν στα παγκάκια
Ο Ευθύμης Ζησάκης κοιμόταν στα παγκάκια

Η πρεμιέρα της εκπομπής ΠΕΔΕΣ

Ο Ευθύμης Ζησάκης, ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής "ΠΕΔΕΣ" στον ALPHA έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για τις δυσκολίες και τα πάθη του.

Όπως είπε όταν έφυγε από την Ελλάδα για την Ιταλία, κοιμόταν σε παγκάκι: "Έμπαινα στους κήπους των σπιτιών, προκειμένου να πάρω καρύδια και ρόκα για να φάω. Είχα αρκετό χιούμορ ως άστεγος. Όταν έφευγα από τις παρέες μου, έλεγα: "Πάω στο σπίτι μου". Δεν το εξομολογήθηκα ποτέ σε κανέναν. Δεν ανέφερα ποτέ ότι δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο. Το σπίτι μου ήταν το παγκάκι". Όπως λέει φοβόταν πολύ: "Δεν ήξερα που θα καταλήξει όλη αυτή η κατάσταση, αλλά ένιωθα δυνατός μέσα μου". Κίνδυνο δεν ένιωσε, γιατί όπως είπε στην ηλικία των 18 ετών, είχε άγνοια κινδύνου.

Λίγο πιο κάτω εξομολογήθηκε ότι για τρία χρόνια υπήρξε εξαρτημένος από το sex: "Ναι για 3 χρόνια, την εποχή που δούλευα βράδια και πήγαινα με διαφορετική γυναίκα κάθε μέρα.  Κάποια στιγμή ένιωσα ένα κενό μέσα μου. Μου έδωσε σαφώς εμπειρίες εκείνη η τριετία αλλά όλα έχουν τα όρια τους".

Και οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν: "Υπήρξα αυτοκαταστροφικός. Έτρωγα ασταμάτητα, γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Όλοι οι φίλοι μου έλεγαν: "Σταμάτα έχεις παχύνει, έγινες τέρας", εγώ όμως συνέχιζα να τρώω. Και ναρκωτικά έχω δοκιμάσει. Γενικά προκαλώ τον εαυτό μου και σκέφτομαι: "Τί βρίσκουν οι υπόλοιποι στο κάθε πράγμα"; Τα δοκίμασα και κατάλαβα ότι εμένα δεν με "ανεβάζουν" τα ναρκωτικά γιατί είμαι "φουλ" χαρούμενος από τη φύση μου".

ΠΕΔΕΣ

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR