counter

Ο Ερρίκος Πετιλόν "σπάει" τη σιωπή του μετά τις φωτογραφίες μέσα από το Δρομοκαΐτειο

Ο Ερρίκος Πετιλόν "σπάει" τη σιωπή του μετά τις φωτογραφίες μέσα από το Δρομοκαΐτειο
Ο Ερρίκος Πετιλόν "σπάει" τη σιωπή του μετά τις φωτογραφίες μέσα από το Δρομοκαΐτειο

Λίγες μέρες μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το Δρομοκαΐτειο, με τον Ερρίκο Πετιλόν να είναι σκιά του εαυτού του, το sex symbol της δεκαετίας του 80’ έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Ο Ερρίκος Πετιλόν δήλωσε, μεταξύ άλλων, πεπεισμένος πως έχει αφήσει πλέον πίσω του, τους δαίμονες που τον κυνηγούσαν στο παρελθόν.

«Είμαι σε καλό δρόμο. Δεν θα σου κρύψω πως είχα δυσκολίες πάνω στο κομμάτι της διπολικής διαταραχής και της ισορροπιστικής θεραπείας που κάνω. Θέλω όμως να σου επισημάνω ότι οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι παλιότερες. Δε με νοιάζει ωστόσο η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά. Πλέον βαδίζω στον δρόμο της υγείας και το σημαντικό είναι ότι δεν πατάω πάνω σε κόκκινες γραμμές.

Δε μπαινοβγαίνω στο Δρομοκαΐτειο. Όταν πηγαίνω εκεί, στον γιατρό μου, κάθε δέκα ημέρες, πηγαίνω για να κάνουμε μια κουβέντα θεραπευτικής μορφής και να πάρω ένα κουτάκι ισορροπιστικά φάρμακα. Οι επισκέψεις μου λοιπόν, αφορούν αυτό και μόνο το κομμάτι της υγείας μου. Δεν παλεύω με τους δαίμονές μου πια. Υπήρχαν δυσκολίες και όλοι έχουμε δυσκολίες στη ζωή μας. Όταν έχεις θέμα υγείας, είναι και ένας Γολγοθάς που ανεβαίνεις. Εγώ απλά τόλμησα να πω δημόσια το πρόβλημα που είχα. Πίστεψέ με δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω για όλα αυτά.

Η δική μου πραγματικότητα ήταν να διαπιστωθεί το ιατρικό κομμάτι της πάθησής μου, που ήταν η διπολική διαταραχή» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ερρίκος Πετιλόν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR