counter

"Ο ένας και μοναδικός άντρας της ζωής μου είναι ο γιος μου"

"Ο ένας και μοναδικός άντρας της ζωής μου είναι ο γιος μου"
"Ο ένας και μοναδικός άντρας της ζωής μου είναι ο γιος μου"

Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς

 

Στη Μύκονο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής FTHIS TV τη Χριστίνα Παππά και τον γιο της, Δημήτρη, η οποία μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση τους και την πολύ μικρή διαφορά ηλικίας που έχουν.

Ο Δημήτρης θυμήθηκε κάποια αστεία περιστατικά από εξόδους με την εντυπωσιακή μαμά του: "Όταν ήμουν για σπουδές στην Ιταλία, είχαμε βγει για φαγητό σε ένα εστιατόριο και άρχισαν να μας κοιτούν με μισό μάτι. Ήταν συνάδελφοι της μητέρας μου, οι οποίοι αργότερα μου είπε ότι την ρωτούσαν ποιος ήταν ο φίλος της!". Και η ηθοποιός με τη σειρά της περιέγραψε ένα μοναδικό περιστατικό: "Είχαμε πάει σε ένα πάρτι στην Ιταλία, που δεν ήξεραν την οικογενειακή μου κατάσταση, μας φωτογράφησαν και έγραψαν πως ήταν η Χριστίνα με τον συνοδό της. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά!".

Τι λέει, όμως, ο Δημήτρης για την τόσο δεμένη σχέση τους; "Είναι και καλό, είναι και κακό. Από τη μία είναι καλό, γιατί έχουμε πολλή καλή επικοινωνία και με καταλαβαίνει. Από την άλλη είναι κακό γιατί συχνάζει όπου συχνάζω!".

Από την άλλη πλευρά, η Χριστίνα Παππά δεν ξεχνάει τον ρόλο της μαμάς. "Ο γιος μου δεν καπνίζει μπροστά μου και μου αρέσει πολύ που σέβεται. Είναι 27 χρονών και είναι ένα παιδί που σέβεται. Κάποτε μπήκα σε ένα μαγαζί και δεν με είχε δει. Ήταν με το τσιγάρο στο χέρι. Με το που με είδε κοκάλωσε και το άφησε να πέσει κάτω. Του έκανα νεύμα από μακριά". Βέβαια, η ύπαρξη του γιου της δεν της στερεί το δικαίωμα να έχει μια πλούσια προσωπική ζωή: "Είμαι νέα γυναίκα και πρέπει να κάνω και εγώ τη ζωή μου. Όπως και ο Δημήτρης είναι ένα μεγάλο παιδί, δεν είναι μωρό, οπότε έχει και αυτός την προσωπική του ζωή. Έτσι οι δρόμοι μας χωρίσανε. Στα σπίτια τουλάχιστον!".

Τέλος, για την πολυσυζητημένη μετακόμιση της Χριστίνας Παππά από το κοινό τους σπίτι σε ένα ανεξάρτητο, ο γιος της σχολίασε: "Έναν δρόμο πιο πάνω, πέντε λεπτά με τα πόδια! Ένα με έχει…" για να τον συμπληρώσει εκείνη: "Είναι ένας στη ζωή μου και μοναδικός!".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR