counter

Ο Έλληνας φίλος του πιλότου του μοιραίου Boeing - Ποιος ο ρόλος του

Ο Έλληνας φίλος του πιλότου του μοιραίου Boeing - Ποιος ο ρόλος του
Ο Έλληνας φίλος του πιλότου του μοιραίου Boeing - Ποιος ο ρόλος του

Πιλότος

Σοκαρισμένος με όλα όσα ακούγονται για τον πιλότο του μοιραίου Boeing 777 της Malaysia Airlines εμφανίζεται ο Έλληνας φίλος του Ζαχρί Αχμάντ Σαχ, Θάνος Κοντογιάννης.

Ο Θάνος Κοντογιάννης είχε προμηθεύσει εξαρτήματα στον πιλότο του μοιραίου Boeing για τον προσομοιωτή πτήσεων που είχε στο σπίτι του και τώρα έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών καθώς διαπιστώθηκε ότι από αυτόν είχαν διαγραφεί αρχεία, κίνηση η οποία, προς το παρόν θεωρείται ύποπτη.

Στο προσωπικό του blog o Θάνος Κοντογιάννης αναφέρει ότι ένας τρομοκράτης δεν θα μπορούσε να είναι τόσο κοινωνικός όσο ο Ζαχρί, ενώ για τον εξομοιωτή πτήσης που βρέθηκε στο σπίτι του πιλότου του Boeing υποστηρίζει ότι όπως πολλοί άλλοι πιλότοι εμπορικών αεροσκαφών, έτσι και ο Ζαχρί είχε επικοινωνήσει μαζί του για να τον βοηθήσει με το λογισμικό των εξομοιωτών πτήσεων.

 «Δεν μεταφράζω την ύπαρξη του εξομοιωτή πτήσεων ως απειλή, το μεταφράζω ως αγάπη για τις πτήσεις. Επιτρέψτε μου να επισημάνω ένα πράγμα. Και οι οδηγοί αγώνων ταχύτητας έχουν εξομοιωτές σπίτι τους. Μπορεί αυτό να τους χαρακτηρίσει τρομοκράτες;», γράφει μεταξύ άλλων στο Blog του ο Θάνος Κοντογιάννης.

Πηγή:ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR