counter

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και συγκινεί

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και συγκινεί
Ο Διονύσης Σαββόπουλος αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και συγκινεί

Με μια συγκινητική ανάρτηση και το τραγούδι «Και τι ζητάω» που ερμήνευσαν μαζί, ο Διονύσης Σαββόπουλος αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας στα 63 του.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην ανάρτησή του στο Facebook περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τις συνεργασίες τους, αλλά και τον χαρακτήρα του αγαπημένου καλλιτέχνη.

«Γεια σου ρε Λαυρέντη! Συνθέτη εσύ μεγάλων επιτυχιών, τραγουδιστή με φωνή όχι ωραία αλλά πολύ γοητευτική και εντελώς δική σου. Παίξαμε πολλές νύχτες μαζί, εσύ και εγώ.
Εσύ άλλοτε σαν μουτρωμένο παιδί και άλλοτε σαν καλόκαρδος καπετάνιος με πλούσιο γέλιο. Οι χαρισματικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι σαν και εσένα είναι κατά βάθος ντροπαλοί και όταν τολμήσουν πια, να βγουν έξω και να τα πουν –αισθήματα, σκέψεις, γρατσουνιές- είναι σαν να χάνουν το έδαφος κάτω απ΄τα πόδια τους και τότε πάνε να ακουμπήσουν σε κάτι που μοιάζει με θυμό και άλλοτε με ξεγνοιασιά.

Τέλος πάντων. Αιωνίως παρούσα η φωνή σου ρε Λαυρέντη, γιατί είναι αληθινή, περήφανη και ελεύθερη. Ζωή σε εσάς Ελένη, Μαρία Κλάρα, Σωκράτη και σε εσάς καλοί μου ομότεχνοι, διότι χάσαμε έναν διακεκριμένο συνάδελφο, έναν αγαπημένο. Γλυκό φθινοπωράκι σου εύχομαι Λαυρέντη μου και σε χαιρετώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR