counter

O διάδοχος έφτασε και η Βρετανία το γιορτάζει!

O διάδοχος έφτασε και η Βρετανία το γιορτάζει!
O διάδοχος έφτασε και η Βρετανία το γιορτάζει!


Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ναι, ο διάδοχος είναι αγόρι! Παρά την έντονη φημολογία ότι η Δούκισσα και ο Δούκας του Cambridge θα αποκτούσαν κορίτσι, το πιστοποιητικό γέννησής του νεογέννητου πρίγκηπα, που εκτίθεται στον προαύλιο χώρο του Buckingham Palace έφερε την έκπληξη στον λαό της Βρετανίας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το βασιλικό μωρό που ήρθε στον κόσμο μετά από 11 ώρες τοκετού απέκτησε ήδη τον τίτλο της "Αυτού Μεγαλειότητας", αλλά και του πρίγκηπα του Cambridge, παραμένει μαζί με τους ευτυχισμένους γονείς του στο μαιευτήριο St. Mary του Δυτικού Λονδίνου και όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι είναι απόλυτα υγιής.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε μέσω του εκπροσώπου της τον ενθουσιασμό της για την είδηση, ενώ ο Κάρολος δήλωσε περήφανος που έγινε για πρώτη φορά παππούς. Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς σε κοινή δήλωσή τους ευχαρίστησαν το προσωπικό και τους γιατρούς του νοσοκομείου και ανέφεραν ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ευχές στον νεογέννητο πρίγκηπα έστειλαν ο πρωθυπουργός της Βρετανίας David Cameron, ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Barack Obama και πολλοί ακόμη ηγέτες κρατών.

Σήμερα το πρωί στις 8:30 ο μαιευτήρας της βασιλικής οικογένειας επισκέφτηκε την Κate Μiddleton για να αποφασίσει αν θα δώσει στην ευτυχισμένη μαμά εξιτήριο σήμερα το απόγευμα. Αν τελικά δώσει την έγκρισή του τότε σύμφωνα με τις πληροφορίες των βρετανικών μέσων ο κόσμος θα δει για πρώτη φορά τον τρίτο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου στις 6:30 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας). Να σας ενημερώσουμε ακόμη ότι ο William θα πάρει δύο εβδομάδες άδεια και ακόμη επίδομα πατρότητας όπως δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι βρετανοί πολίτες. Όσο για το όνομα του διαδόχου, τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν ως επικρατέστερα το James, George και Henry. 

Η βασιλική οικογένεια, όμως δεν είναι η μόνο που γιορτάζει!  Χιλιάδες βρετανοί έχουν ξεχυθεί στους δρόμους με πανό και αναμνηστικά, ενώ πλήθος τουριστών συρρέουν στο παλάτι για να βγάλουν φωτογραφία το πιστοποιητικό γέννησης του πρίγκηπα!

Δείτε στις φωτογραφίες όλα όσα συμβαίνουν στους δρόμους του Λονδίνου.



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR