counter

Ο Δημήτρης Σταρόβας ζυγίστηκε on air και η ζυγαριά έδειξε... (VIDEO)

Ο Δημήτρης Σταρόβας ζυγίστηκε on air και η ζυγαριά έδειξε... (VIDEO)
Ο Δημήτρης Σταρόβας ζυγίστηκε on air και η ζυγαριά έδειξε... (VIDEO)

Δημήτρης Σταρόβας

Δημήτρης Σταρόβας: Είναι ευθής, έχει χιούμορ, είναι πληθωρικός όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην καρδιά και κυρίως αυτοσαρκαστικός.

Ο Δημήτρης Σταρόβας υποσχέθηκε στα "Καρντάσια" Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μαρία Μπεκατώρου ότι μέχρι το τέλος του 2013  θα έχει χάσει κάποια κιλά και ανέβηκε στη ζυγαριά.

Ο Δημήτρης Σταρόβας που έχει επανειλημένως δηλώσει ότι έχει αποδεχθεί τα κιλά του και συνεχώς κάνει πλάκα με τα κιλά τόσο τα δικά του όσο και του Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε στον αέρα της εκπομπής "Καρντάσια" την υπόσχεση ότι θα χάσει κιλά μέχρι το τέλος του χρόνου και βάλθηκε να ζυγιστεί για να δει ο κόσμος το πριν και το μετά.

Ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε αγανακτισμένος με όλο αυτό που γίνεται τον καιρό με τα κιλά του και τις συζητήσεις επί συζητήσεων και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσφέρθηκε να τον ζυγίσει. Εκείνος δεν δίστασε να δηλώσει ότι "δεσμεύεται μέχρι την τελευταία εκπομπή των Καρντάσιανς να χάσει 10 κιλά."

Όταν ο Γρηγόρης έφερε τη ζυγαριά στον Δημήτρη.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφερε τη ζυγαριά στον Δημήτρη Σταρόβα, εκείνη είχε μέγιστο όριο τα 150 κιλά. Όταν ανέβηκε όμως ο Δημήτρης Σταρόβας η ζυγαριά έδειξε... error καθώς τα κιλά του υπερβαίνουν το ανώτατο όριο των 150 κιλών.

Δείτε το video.




FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR