counter

O Δημήτρης Σκαρμούτσος πάει φαντάρος

O Δημήτρης Σκαρμούτσος πάει φαντάρος
O Δημήτρης Σκαρμούτσος πάει φαντάρος

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Αρχές Σεπτεμβρίου στο ΚΕΥΠ Λαμίας θα παρουσιαστεί ο Master Chef, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος σύμφωνα με την Espresso κηρύχτηκε ανυπότακτος και θα πρέπει χωρίς άλλη ειδοποίηση να παρουσιαστεί άμεσα για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Τα τηλεοπτικά του σχέδια ανατρέπονται αφού τα γυρίσματα ανά την Ελλάδα για την εκπομπή μαγειρικής στο Mega σταματούν, ενώ πίσω πάνε και τα μαθήματα που ετοιμαζόταν να διδάξει σε σχολή μαγειρικής φέτος το χειμώνα.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε φύγει από την Ελλάδα σε ηλικία 18 ετών για την Αμερική όπου σπούδασε οικονομικά στο UCLA. Έπειτα τον κέρδισε η μαγειρική και έμεινε στην Νέα Υόρκη όπου εργάστηκε σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία ως chef. Ερχόμενος στην Ελλάδα το 2005, έπαιρνε αναβολές αφού πάντα εκκρεμούσαν επαγγελματικές δουλειές που δεν μπορούσε να αφήσει πίσω του, με αποτέλεσμα πια η στρατονομία να τον καλεί να υπηρετήσει.

Ευτυχώς για εκείνον, πρόλαβε να κάνει διακοπές με την αγαπημένη του Μαριέττα Ντάνα σε Σαντορίνη, Νάξο, Μάνη και Ζάκυνθο.

Ο νόμος για τους ανυπότακτους προβλέπει 45 ημέρες θητείας και 810 ευρώ το μήνα για εξαγορά του υπολοίπου χρόνου.

Βέβαιο θεωρείται ότι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Λαμίας, θα αναλάβει ρόλο στο μαγειρείο και έτσι οι τυχεροί φαντάροι θα γεύονται συνταγές master chef και όχι ότι κι ότι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR