counter

Ο Δημήτρης Ρίζος για την πορεία της υγείας του γιου του που βρίσκεται στην εντατική

Ο Δημήτρης Ρίζος για την πορεία της υγείας του γιου του που βρίσκεται στην εντατική
Ο Δημήτρης Ρίζος για την πορεία της υγείας του γιου του που βρίσκεται στην εντατική

Δημήτρης Ρίζος

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γιος του πρώην εκδότη, Δημήτρη Ρίζου, Αποστόλης. Ο 30χρονος, είχε πριν 18 μέρες τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και από τότε βρίσκεται σε κώμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Ο Δημήτρης Ρίζος μίλησε στην εφημερίδα Secret για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει αυτή την περίοδο και τους ανθρώπους που είναι κοντά στον ίδιο αλλά και το γιο του.

"Η κατάστασή του παραμένει σταθερή και αυτό είναι μια καλή αντίδραση του οργανισμού. Είναι ακόμη σε καταστολή. Μετά την επέμβαση δεν έχει κάνει πυρετό, ούτε πίεση και γι’ αυτό έχουμε μεγάλες ελπίδες μετά την εξέλιξη αυτή. Είναι βέβαια κρίσιμη η κατάσταση ακόμη. Ο κίνδυνος παραμονεύει, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και μας δίνουν πολλές ελπίδες για την πορεία της υγείας του. Οι καλύτεροι επιστήμονες έχουν πέσει πάνω στο γιο μου και φροντίζουν για όλα. Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερες συνθήκες νοσηλείας για ένα τέτοιο περιστατικό. Έχουμε πίστη και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά και θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς", λέει ο Δημήτρης Ρίζος.

"Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται. Που συμπαραστέκεται στον Αποστόλη. Οι προσευχές μας δεν σταματάνε. Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει. Φίλοι και γνωστοί, όλοι δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγωνία τους για τον Αποστόλη. Οι ελπίδες μας κάθε μέρα γίνονται περισσότερες. Όπως και οι προσευχές μας", καταλήγει ο Δημήτρης Ρίζος ευχαριστώντας τον κόσμο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR