counter

Ο Δημήτρης Αποστόλου φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο του μέσα στο μαιευτήριο!

Ο Δημήτρης Αποστόλου φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο του μέσα στο μαιευτήριο!
Ο Δημήτρης Αποστόλου φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο του μέσα στο μαιευτήριο!

Έγινε πατέρας ανήμερα της γιορτής του και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού του δείχνει να τον ταξιδεύει διαρκώς στον κόσμο της απόλυτης ευτυχίας! Ο λόγος για τον σεναριογράφο Δημήτρη Αποστόλου που έγινε πατέρας το Σάββατο 26 Οκτωβρίου φέρνοντας στο κόσμο η σύζυγός του ηθοποιός Μάγδα Πένσου τον δεύτερο γιο τους, ένα υγιέστατο αγοράκι 3.450 γραμ!

Η είδηση της γέννησης δημοσιοποιήθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha "Μες την Καλή Χαρά" το πρωί του Σαββάτου μιας και η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το μήνυμα που της έστειλε ο Δημήτρης Αποστόλου στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: "Γεννήσαμε, είμαστε καλά, το μωρό είναι 3.450 γραμ". 

Ο Δημήτρης Αποστόλου ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δυο τρυφερές φωτογραφίες του νεογέννητου γιου του Πάρι, που μετρά μόλις μια ημέρα ζωής! Ο ευτυχής μπαμπάς ανήρτησε την φωτογραφία με το μικροσκοπικό κεφαλάκι του μωρού γράφοντας: "Απ’αυτό το υπέροχο αυτί θα εισπράττει τον κόσμο - ας είμαστε σοφοί - όχι μόνο για τον Πάρι -αλλά για όλα τα πλάσματα αυτού του κόσμου να ξεστομίζουμε αλήθειες - λόγια καρδιάς βουτηγμένα στο μυαλό-όνειρα για μια ζωή που θα την κάνουμε όπως τους αξίζει - και ποτέ παραμύθια" .

Ενώ η φωτογραφία που απεικονίζει ποδαράκι του συνοδεύτηκε από την παρακάτω λεζάντα: "Περπάτησε" αδιάκοπα για 9 μήνες για να μας συναντήσει θα κάνουμε τα πάντα για να του δείξουμε ότι άξιζε ο δρόμος ο αγώνας και η επιθυμία του να έρθει σε μας!! Καλώς ήρθες Πάρι μου."

Οι δύο γονείς βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή γαλήνη! Να τους ζήσει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR