counter

O Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τον... χωρισμό του με την Τόνια Σωτηροπούλου

O Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τον... χωρισμό του με την Τόνια Σωτηροπούλου
O Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τον... χωρισμό του με την Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου Δημήτρης Αλεξάνδρου

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού του με την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου, το γνωστό μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Και ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωνε πως θα μπορούσε να παντρευτεί την Τόνια Σωτηροπούλου ακόμα και σε ένα μήνα, δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και δύο εβδομάδες!

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με το γνωστό μοντέλο και μας διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα:

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν αυτές οι φήμες. Με την Τόνια είμαστε μαζί και περνάμε πολύ καλά. Όμως είμαστε νέοι άνθρωποι και έχουμε και επαγγελματικές υποχρεώσεις! Η Τόνια θα βρίσκεται τέσσερις μήνες στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας "Πειρατές της Kαραϊβικής" και εγώ βρίσκομαι στον Καναδά για φωτογράφηση μεγάλης εταιρίας".  

Για επαγγελματικές υποχρεώσεις και μόνο το ζευγάρι βρίσκεται σε απόσταση σύμφωνα με το γνωστό μοντέλο, που σκοπεύει να ταξιδέψει μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία και να την συναντήσει με την πρώτη ευκαιρία: "Μόλις βρω χρόνο θα πάω να τη δω στο Λονδίνο και η Τόνια θα έρθει στην Ελλάδα μόλις της το επιτρέψουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις". 

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει βάλει πλώρη για διεθνή καριέρα και ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου όχι μόνο δεν την ζηλεύει αλλά τι στηρίζει όσο κανείς!  

"Χαίρομαι πολύ για την εξέλιξη της. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός αφού θα υποδυθεί την κοπέλα του Johnny Depp. Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού να συμμετέχει σε τόσο μεγάλες δουλειές. Το αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε τόσο μεγάλους ηθοποιούς και ετοιμάζει ακόμα πιο σημαντικά πράγματα που θα τα μάθετε αργότερα!".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR