counter

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αποκαλύπτει: “Δεν έβλεπα τον Σασμό πριν μου γίνει η πρόταση να παίξω”

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αποκαλύπτει: “Δεν έβλεπα τον Σασμό πριν μου γίνει η πρόταση να παίξω”
Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αποκαλύπτει: “Δεν έβλεπα τον Σασμό πριν μου γίνει η πρόταση να παίξω”

Τον Δημήτρη Αλεξανδρή φέτος τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός” και συγκεκριμένα, στον ρόλο του Ευθύμη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 6/1 στην εκπομπή «Happy Day» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης.

Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρής

«Δεν έβλεπα και δε βλέπω πολλή τηλεόραση λόγω χρόνου. Δεν έβλεπα ούτε τον Σασμό, είχε τύχει όμως να δω μια σκηνή της Μαρίας Πρωτόπαππά με τον Δημήτρη Ήμελλο και ενθουσιάστηκα. Αντιλήφθηκα ότι υπάρχει χώρος να γίνονται πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που είχα στο μυαλό μου για μια καθημερινή σειρά» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Δείτε επίσης - Σασμός: Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ- Η Αργυρώ με τον Αστέρη κάνουν έρωτα

Παράλληλα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής αναφέρθηκε και στη γυναίκα του, τα παιδία τους αλλά και τα αδέρφια του αποκαλύπτοντας πως διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 30 χρόνια και έχουμε δυο παιδιά. Πιστεύω περισσότερο στην τύχη παρά στο τι καταθέτεις σε μια σχέση. Φυσικά τα πράγματα στις σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια αλλά πιστεύω πολύ περισσότερο στην τύχη που δένει δυο ανθρώπους όποια σχέση κι αν είναι αυτή. Τα παιδιά μου έχουν εκφράσει πάνω στην κουβέντα την επιθυμία να ασχοληθούν με την υποκριτική αλλά όχι σοβαρά… Με τα αδέλφια μου έχω εξαιρετική σχέση» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR