counter

Ο Brooklyn Beckham υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Nicola Peltz - Τι προβλέπει;

Ο Brooklyn Beckham υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Nicola Peltz - Τι προβλέπει;
Ο Brooklyn Beckham υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Nicola Peltz - Τι προβλέπει;

Όπως είναι γνωστό, ο μεγάλος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn Beckham ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Nicola Peltz.

Ο 21χρονος Brooklyn και η 25χρονη ζάμπλουτη κληρονόμος και ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, αποφάσισαν να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Οι δυο τους μάλιστα έχουν αναβάλει τον γάμο τους που επρόκειτο να γίνει τον Σεπτέμβρη του 2021 για το 2022. Ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει ακόμη.

«Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη φαίνονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι πολύ συνηθισμένα και όλα τα μέλη της οικογένειας της νύφης έχουν συνάψει συμφωνίες με τους συντρόφους τους. Η απόφαση του Brooklyn και της Nicola να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Είχε εμπειρίες με κορίτσια που ήταν απελπισμένα για τον όνομα των Beckham και είναι χαρούμενοι που η Nicola αγαπά τον Brooklyn για αυτό που είναι.

Και, φυσικά, δεν χρειάζεται τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα. Δεν είναι περίπλοκο. Βασικά, στην απίθανη περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια» ανέφερε πηγή στην The Sun.

Η περιουσία των γονιών του Brooklyn Beckham εκτιμάται στα 335 εκατ. Λίρες, ενώ αυτή του πατέρα της Nicola Peltz, στο 1,1 δις. λίρες.

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2020 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούλιο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR