counter

O Ben Affleck είναι ο νέος Batman! Απογοητευμένοι οι οπαδοί του ήρωα

O Ben Affleck είναι ο νέος Batman! Απογοητευμένοι οι οπαδοί του ήρωα
O Ben Affleck είναι ο νέος Batman! Απογοητευμένοι οι οπαδοί του ήρωα

Ben Affleck

Ο Ben Affleck για κάποιον απροσδιόριστο λόγο ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως το next big thing του κινηματογράφου στην πορεία όχι μόνο έχασε τις θαυμάστριές του, αλλά απέκτησε και φανατικούς εχθρούς! 

Ο ηθοποιός που για μία σχεδόν δεκαετία πρωταγωνιστούσε σε αποτυχημένες εισπρακτικά και καλλιτεχνικά χολιγουντιανές παραγωγές ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα φορέσει τη μαύρη στολή του Batman και θα υποδυθεί τον υπερήρωα στην επόμενη ταινία του Superman, όπου ετοιμάζεται συνάντηση η θρυλική συναντηση των δύο superheroes!

Ο 41χρονος Affleck γίνεται ο όγδοος κατα σειρά ηθοποιός που θα μεταμορφωθεί στον σκοτεινό ήρωα και ο πρόεδος της εταιρίας παραγωγής "Warner Bros" ανακοίνωσε για την επιλογή " Ο Ben Affleck ταιριάζει ιδανικά στον ρόλο".

Με την ανακοίνωση αυτή το Twitter πήρε φωτιά και όπως καταλάβαμε από τα χιλιάδες σχόλια των φανατικών του ήρωα θεωρούν την επιλογή του ηθοποιού... "καταστροφή". 

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

Ben Affleck ως batman είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στον ήρωα μετά τις ρώγες του George Clooney στη στολή"

"Πραγματικά ανυπομονώ να τον δω να φέρνει την βαρύτητα που θα φέρει στον ρόλο όπως έκανε στο Gigli και στο Daredevil!"

Ben Affleck 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR