counter

Ο Barack Obama μοιράζει ζαχαρωτά σε παιδάκια στον Λευκό Οίκο

Ο Barack Obama μοιράζει ζαχαρωτά σε παιδάκια στον Λευκό Οίκο
Ο Barack Obama μοιράζει ζαχαρωτά σε παιδάκια στον Λευκό Οίκο

Μια ωραία εικόνα του Λευκού οίκου μετέδωσαν τα διεθνή μέσα. Το Λευκό κτίριο βάφτηκε πορτοκαλί και απέκτησε τεράστιους ιστούς αράχνης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama να γίνεται ένα με τους μικρούς μας φίλους και να μοιράζει ζαχαρωτά εν όψει της εβδομάδας του Halloween.

Αφήνοντας πίσω του το πρόσωπο του αυστηρού ηγέτη της Αμερικής, ο ισχυρός άντρας εξήλθε από τον Λευκό Οίκο με ένα τεράστιο πλατύ χαμόγελο πανέτοιμος να υποδεχτεί τα παιδάκια για το γνωστό έθιμο του Halloween, “trick-or-treat”, (κόλπο ή κέρασμα).

Ντυμένος με casual και άνετα ρούχα ο Barack Obama έχοντας πάντα μαζί του την Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, πήρε το καλαθάκι του στα χέρια και ξεκίνησε να μοιράζει γλυκά και ζαχαρωτά στους μικρούς μας μεταμφιεσμένους φίλους.

Η Michelle Obama με το ζεστό της χαμόγελο επέλεξε ρούχα σε πορτοκαλί και μαύρους τόνους για να πηγαίνει ασορτί με το γεγονός. Αγκάλιασε όλα τα παιδάκια σαν καλή οικοδέσποινα και έγινε ένα μαζί τους αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις που τρέχουν.

Πέρυσι, ο Λευκός Οίκος είχε ματαιώσει τους εορτασμούς του Halloween, λόγω της βιβλικής καταστροφής που προκάλεσε ο κυκλώνας Sandy.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR