counter

“Ο Βαγγέλης είναι ο ψύχραιμος της σχέσης μας, η οποία είναι πλέον πιο υγιής”

“Ο Βαγγέλης είναι ο ψύχραιμος της σχέσης μας, η οποία είναι πλέον πιο υγιής”
“Ο Βαγγέλης είναι ο ψύχραιμος της σχέσης μας, η οποία είναι πλέον πιο υγιής”

Δέσποινα Καμπούρη

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Η Δέσποινα Καμπούρη το βράδυ της Πέμπτης 2 Αυγούστου ήταν η καλεσμένη της εκπομπής “FTHIS TV” και της Σταματίνας Τσιμτσιλή για όλους και για όλα.

Η ζωή με την κόρη της Έλενα

“Ήθελα από μικρή να γίνω μαμά. Είναι φοβερή η ζωή πλέον. Αυτό θα το ζήσεις κι εσύ Σταματίνα, όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Μου το έλεγαν πριν γίνω μαμά και δεν το καταλάβαινα. Τώρα το νιώθω, το ζω. Είναι μια μεγάλη ευτυχία. Η ζωή μου άλλαξε τελείως, το πρόγραμμα, η καθημερινότητά. Χάνεται για λίγο η ανεμελιά, αλλά έρχονται πολύ πιο όμορφα και έντονα συναισθήματα”. Η Δέσποινα Καμπούρη είπε για την μικρή της Έλενα: “Είναι η χαρά της ζωής! Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου ούτε μία μέρα μακριά από την Έλενα. Για αυτό τον λόγο έχουμε γίνει και αυτοκόλλητες”.

Αγαπώ την τηλεόραση

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην καθημερινότητά της: “Έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και νομίζω ότι όποιος δεν το κάνει θα τα βρει πολύ σκούρα. Το αποδέχομαι αυτό που συμβαίνει και προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι μια κατάσταση που τη ζουν όλοι,όχι μόνο εγώ ή εσύ. Οπότε θα το συνηθίσουμε, θα γίνουμε πιο ετοιμοπόλεμοι και όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία πάνω από όλα!”.

Στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ και την επόμενη σεζόν: “Μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα αυτό που συνέβη στο ΣΚΑΪ. Το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν τα ανθρωποκεντρικά θέματα και το κομμάτι με περιεχόμενο την ψυχολογία. Μακάρι να συνεχιστεί, κανείς δεν ξέρει! Όλα θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή, σχεδόν σε όλα τα κανάλια. Είμαστε σε αναμονή, μακάρι να μας δοθεί πράσινο φως. Μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση, την αγαπάω. Δεν δουλεύω τυχαία σε αυτόν τον χώρο. Το έχω κυνηγήσει. Νιώθω πολύ καλά με το επάγγελμά μου. Αν δεν μου άρεσε, θα έκανα άλλη δουλειά”.

Η σχέση με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη

Η Δέσποινα Καμπούρη, διαψεύδοντας τις φήμες περί χωρισμού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Βαγγέλη Ταρασιάδη: “Φοβάμαι ότι στο τέλος θα γίνω γραφική. Πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό γιατί είναι η αλήθεια αυτή. Ο Βαγγέλης είναι πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς. Είναι κάτι που το πίστευα από την αρχή. Δεν έγινε τυχαία το μωρό μας”, ενώ για τη μεταξύ τους σχέση πρόσθεσε: “Έχουμε ξεπεράσει κάποια πράγματα με τον Βαγγέλη. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί και όλο αυτό το κομμάτι του πάθους, που φέρνει ζήλεια και ένταση, έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Νομίζω είναι πιο υγιής η σχέση μας τώρα”.

Η παρουσιάστρια, όμως, δεν έμεινε εκεί, προσθέτοντας: “Ο Βαγγέλης είναι ένας άντρας που νομίζω μπορώ να στηριχτώ πάνω του. Πιστεύω πως σε μια στραβή, σε μια δύσκολη κατάσταση θα είναι ο πιο ψύχραιμος της ιστορίας. Θα είναι αυτός που θα με καθησυχάσει και θα με στηρίξει. Χρειάζεται πάντα ένας ψύχραιμος σε μία σχέση και στη δική μας είναι ο Βαγγέλης”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR