counter

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ξεκαθαρίζει: “Ο γάμος μου με την Αλεξάνδρα δεν ήταν ψεύτικος”

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ξεκαθαρίζει: “Ο γάμος μου με την Αλεξάνδρα δεν ήταν ψεύτικος”
Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ξεκαθαρίζει: “Ο γάμος μου με την Αλεξάνδρα δεν ήταν ψεύτικος”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ο πλαστικός χειρούργος και πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, μίλησε για την σχέση του με την γνωστή influencer αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Έχουμε καλή επικοινωνία μιλάμε, έχουμε μια πολύ καλή και ουσιαστική σχέση. Συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον γιατί ήμασταν μαζί 7 χρόνια και υπάρχει αγάπη. Πάντα ήταν καλές οι σχέσεις μας, δεν έχουμε συζητήσει κάποιο ενδεχόμενο επανασύνδεσης και δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση. Έχω κάνει κάτι βήματα στην προσωπική μου ζωή. Δεν είμαστε και τελείως Σουηδία για να τα συζητάμε αυτά. Θα ήθελε να έχω κάτι που να με γεμίζει», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ξεκαθάρισε πως ο γάμος του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν ήταν ψεύτικος όπως έγραψαν κάποια δημοσιεύματα.

Όταν την γνώρισα την Αλεξάνδρα είδα μια πολύ φυσική ομορφιά αυτό είδα στην αρχή και την ερωτεύτηκα, άσχετα που έβγαιναν και έλεγαν ότι ήταν fake η σχέση ότι είχαμε κάνει συμβόλαια και τέτοια. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και φυσιολογική σχέση, πάντα μου άρεσε η Αλεξάνδρα σαν εμφάνιση και ότι επεμβάσεις κάναμε ήταν για να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά της».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την συνέντευξη του Αριστομένη Γιαννόπουλου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR