counter

Ο Αργύρης Αγγέλου σχολιάζει όσα συνέβησαν με το “Ζητείται ψεύτης”: “Αγχώθηκα και τρόμαξα περισσότερο γιατί…”

Ο Αργύρης Αγγέλου σχολιάζει όσα συνέβησαν με το “Ζητείται ψεύτης”: “Αγχώθηκα και τρόμαξα περισσότερο γιατί…”
Ο Αργύρης Αγγέλου σχολιάζει όσα συνέβησαν με το “Ζητείται ψεύτης”: “Αγχώθηκα και τρόμαξα περισσότερο γιατί…”

Ο Αργύρης Αγγέλου είναι έτοιμος να μεταμορφωθεί στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1, ενώ λίγο πριν την πρεμιέρα έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό «ΜΥtv» και τη Σοφία Τσίρκα.

Ο ηθοποιός μιλάει για όσα πρόκειται να δούμε στο σόου, για όσα θέλει να αποκομίσει από αυτό, για τη δημοσιότητα που πήρε από το «Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη. Ακόμα ο Αργύρης Αγγέλου μιλάει για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» που θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς.

Από τον Μάρτιο, λοιπόν, ανεβαίνει η παράσταση «Ζητείται ψεύτης»…
Ναι, στο θέατρο Παλλάς επίσημα πια. Με τον Αλέξη Γεωργούλη στον ρόλο του ψεύτη σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω μαζί του και το ήθελα πολύ. Μαζί με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τη Ναταλία Δραγούμη και έναν θίασο 25 ανθρώπων. Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να είμαστε έτοιμοι στις 15 Μαρτίου για την πρεμιέρα.

Πώς ένιωσες όταν ακυρώθηκε την πρώτη φορά η παράσταση;
Αγχώθηκα και τρόμαξα περισσότερο. Γιατί έμεινε ένας χειμώνας ξεκρέμαστος και όταν έχεις πει και κάποια «όχι» για να βρίσκεσαι εκεί λες «κρίμα», για να προλάβουν όλοι οι άνθρωποι να βρουν κάτι άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως, πώς έρχονται τα πράγματα και το να διαχειριστείς το άγχος σου και την ανασφάλειά σου είναι μεγάλο μάθημα. Και να που πιστεύω πως ήρθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα ήταν να γίνουν για καλό. Καμία φορά, όταν κάτι είναι να γίνει, ό,τι και να γίνει, θα γίνει.

Και τώρα πως νιώθεις;
Είμαι πολύ χαρούμενος! Έρχομαι γεμάτος από την πρώτη σεζόν που έκανα ένα έργο που μου άρεσε πολύ, τον «Συλλέκτη». Έχω πολλή ενέργεια, τρομερή όρεξη, και μου αρέσει πολύ αυτό που πάει να γίνει. Έχω το καλό άγχος, που είναι δημιουργικό και το αγαπώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR