counter

O απολογισμός του Χρήστου Βασιλόπουλου: "Ακριβώς πριν από 10 χρόνια ήρθα στο Λος Άντζελες"

O απολογισμός του Χρήστου Βασιλόπουλου: "Ακριβώς πριν από 10 χρόνια ήρθα στο Λος Άντζελες"
O απολογισμός του Χρήστου Βασιλόπουλου: "Ακριβώς πριν από 10 χρόνια ήρθα στο Λος Άντζελες"

Δέκα χρόνια πέρασαν χθες από την ημέρα που ο Χρήστος Βασιλόπουλος μετακόμισε μόνιμα στο Λος Άντζελες, με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρό του για μια διεθνή καριέρα.

Ο ίδιος το βράδυ της Τρίτης έκανε δημόσια τον απολογισμό του με ένα μακροσκελές μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Στις 9 Ιουλίου 2009, ακριβώς πριν από 10 χρόνια, προσγειώθηκα στο Λος Άντζελες! Ήρθα με μια τσάντα γεμάτη ελπίδες και όνειρα. Χωρίς διασυνδέσεις, χωρίς φίλους, χωρίς να έχω κανέναν να με βοηθήσει στην καριέρα μου. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μείνω 6 μήνες με την τουριστική μου βίζα, να εξερευνήσω λίγο το Χόλυγουντ, να κάνω μαθήματα στις τάξεις, να διευρύνω ορίζοντες μου, να πάρω  μια μικρή γεύση από το πώς εργάζονται οι συνάδελφοί μου εδώ στην Αμερική.

Είχα ήδη εργαστεί 14 χρόνια πίσω στην Αθήνα και είχα ήδη επιτύχει στη χώρα μου, πράγμα που έκανε όλους τους συναδέλφους μου, Έλληνες ηθοποιούς να αναρωτιούνται για ποιο λόγο θα πήγαινα στο Χόλυγουντ, άγνωστος, ξένος, ανάμεσα σε ξένους! Εσωτερικά, ήξερα ότι ήθελα να μάθω περισσότερα, ήξερα ότι θα μπορούσα να δουλέψω εδώ και να ευδοκιμήσω. Το ένστικτό μου μου είπε να μείνω εδώ και να ακολουθήσω τα όνειρά μου. Ο καλύτερος φίλος μου είπε εκείνη την εποχή, όταν τον ρώτησα πόσα χρόνια χρειάζεται κάποιος για να αρχίσει να δουλεύει τακτικά στο Χόλυγουντ, ότι συνήθως διαρκεί 10 χρόνια μέχρι να αρχίσεις να παίζεις! Και ακολούθησα τη συμβουλή του, δούλεψα σκληρά και έμεινα εστιασμένος. 

10 χρόνια αργότερα αισθάνομαι ευλογημένος για όλα μου τα credits στις ΗΠΑ, αισθάνομαι ευλογημένος για τους καταπληκτικούς ανθρώπους που γνώρισα, για όλα όσα έχω διδαχτεί, για όλες τις καλές στιγμές.10 χρόνια αργότερα, δημιούργησα τη συμβουλευτική μου υπηρεσία για ηθοποιούς από όλο τον κόσμο που θέλουν να έρθουν στο Λος Άντζελες, αλλά δεν έχουν κανέναν να τους καθοδηγήσει. «Το μέλλον είναι αβέβαιο αλλά υποσχόμενο». Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν εάν ποτέ μετάνιωσα που μετακόμισα και έφυγα από τη χώρα μου. Η απάντησή μου προς αυτούς: Αυτό το ταξίδι με έκανε να μεγαλώσω ως ηθοποιός, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος και ποτέ δεν θα άλλαζα την απόφασή μου, εάν επέστρεφα στο παρελθόν» έγραψε στην ανάρτησή του ο Χρήστος Βασιλόπουλος.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR