counter

Ο Αντύπας ξεσήκωσε το Posidonio με τα ντουέτα του με τη Βανδή (Δείτε φωτογραφίες και videos)

Ο Αντύπας ξεσήκωσε το Posidonio με τα ντουέτα του με τη Βανδή (Δείτε φωτογραφίες και videos)
Ο Αντύπας ξεσήκωσε το Posidonio με τα ντουέτα του με τη Βανδή (Δείτε φωτογραφίες και videos)

Πρεμιέρα έκαναν χθες το βράδυ ο Αντύπας και  Δέσποινα Βανδή στο Posidonio.

Η Δέσποινα, μετά τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα. Η 43χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα, αμέσως μετά τους Vegas, φορώντας την ιδιαίτερη τουαλέτα με την υπογραφή Dimitris Petrou. Έδειχνε ενθουσιασμένη για την επιστροφή της στο Posidonio, ένα νυχτερινό κέντρο στο οποίο είχε να εμφανιστεί από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 τότε που έκανε τα πρώτα βήματα της στην Αθήνα.

Στο πρώτο της πρόγραμμα, η Δέσποινα τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της, τα καινούρια της hits από το album “Άλλαξα” που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά και κάποια κομμάτια που δεν συνήθιζε να ερμηνεύει τα τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις της, όπως το “Σπάνια” και τις “Κατάλληλες Προϋποθέσεις”.

Η σκυτάλη δόθηκε στον Αντύπα. Ο διαχρονικός ερμηνευτής εμφανίστηκε στην πίστα, ενώ το κοινό τον χειροκροτούσε όρθιο! Ο λουλουδοπόλεμος και τα χειροκροτήματα δεν έπαψαν ούτε λεπτό. Ιδιαίτερη στιγμή στην εμφάνισή του ήταν όταν συναντήθηκε με τη Δέσποινα Βανδή.

Το κοινό τους πρόγραμμα  ξεκίνησε με την μεγάλη επιτυχία του Αντύπα “Ένα σου σημάδι μόνο”, που η Δέσποινα Βανδή πάντα ερμήνευε στις εμφανίσεις της. Τα ντουέτα τους, που συμπεριλαμβάνονταν και αρκετά τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, ξεσήλωσαν το κοινό.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τη Δέσποινα Βανδή, τον Αντύπα και τους Vegas να εναλλάσονται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, σε ένα πρόγραμμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στα πρώτα τραπέζια, μάλιστα, του νυχτερινού κέντρου φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Νίνο μαζί με τον Θάνο Πετρέλη, τον Γιώργο Λιανό, τη Shaya και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Δείτε μερικά αποσπάσματα.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR