counter

Ο Αντώνης Σρόιτερ λίγο πριν γίνει μπαμπάς, στην πρώτη δημόσια έξοδο με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Ο Αντώνης Σρόιτερ λίγο πριν γίνει μπαμπάς, στην πρώτη δημόσια έξοδο με την εγκυμονούσα σύντροφό του
Ο Αντώνης Σρόιτερ λίγο πριν γίνει μπαμπάς, στην πρώτη δημόσια έξοδο με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Τον γοητευτικό παρουσιαστή ειδήσεων του ALPHA, Αντώνη Σρόιτερ και την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Sorry, Ι 'm Greek" στο θέατρο Βρετάνια που παρευρέθηκε όλος ο κόσμος της σόουμπιζ.

Ο Αντώνης Σρόιτερ σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς και μαζί με την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους. Οι δυο τους έφτασαν στο θέατρο αγκαζέ και συγκέντρωσαν όλα τα φλας αφού ήταν η πρώτη επίσημη έξοδός τους μετά από δύο χρόνια που είναι μαζί.

Το χαμόγελο της Ιωάννας φώτιζε το όμορφο πρόσωπο της και έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος θα γίνει μπαμπάς μέσα στα Χριστούγεννα. Ο anchorman του ALPHA ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός με την αγαπημένη του make up artist και την κρατούσε για να ανέβει τα σκαλιά του θεάτρου.

Η Ιωάννα Μπούκη έχει ήδη μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τίποτα δεν μαρτυρά ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Έχει πάρει ελάχιστα κιλά και η μπλούζα που επέλεξε κάλυπτε πλήρως την φουσκωμένη της κοιλιά.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύντροφος του κατά τη διάρκεια που περίμεναν να ξεκινήσει η παράσταση συνάντησαν την Ελένη Μενεγάκη που φαινόταν ενθουσιασμένη και συνομίλησε μαζί τους. Η λαμπερή παρουσιάστρια δε μπορούσε να μην χαϊδέψει και την κοιλίτσα της μέλλουσας μητέρας, η οποία με χαρά δέχτηκε τις ευχές της για έναν ανώδυνο και εύκολο τοκετό.

Το καλύτερο δώρο επιφυλάσσουν τα Χριστούγεννα στον Αντώνη Σρόιτερ που όπως όλα δείχνουν θα γίνει μπαμπάς κατά τη διάρκεια των γιορτών και θα υποδεχθεί την κοριτσάκι του σε γιορτινό κλίμα.

   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR