counter

O Αντώνης Ρέμος στο FTHIS.GR: Το "The Voice", τα σχέδια για το μέλλον και τα συγκινητικά λόγια για την κόρη του

O Αντώνης Ρέμος στο FTHIS.GR: Το "The Voice", τα σχέδια για το μέλλον και τα συγκινητικά λόγια για την κόρη του
O Αντώνης Ρέμος στο FTHIS.GR: Το "The Voice", τα σχέδια για το μέλλον και τα συγκινητικά λόγια για την κόρη του

Αντώνης Ρέμος

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου 

«Και όμως γίνεται, άμα θες και επιμένεις και ζεις και αγαπάς, ναι γίνεται. Άμα πιάσεις στα χέρια τον χρόνο ο κόμπος λύνεται και ότι πάθεις σε κάνει πάντα δυνατό» τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος στην επιτυχία του «Γίνεται» και φαίνεται ότι αυτοί οι στίχοι συμπυκνώνουν την κοσμοθεωρία του. Μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής στο FTHIS.GR αποκαλύπτει μεταξύ άλλών τη γεύση που του άφησε η σεζόν που έφυγε, τα επαγγελματικά του σχέδια και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο νέο κύκλο του "The Voice” και μια πολύ τρυφερή εκδήλωση αγάπης από θαυμάστριά του. Τα λόγια για την κόρη του δείχνουν ότι εκείνη είναι το πλάσμα που τον ολοκλήρωσε ως άνθρωπο.

Τι γεύση σας άφησε η σεζόν που έφυγε; Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο καιρό μας, κάνουμε όλη την προσπάθειά μας. Ο κόσμος έχει υπομονή και αντέχει ακόμα αυτές τις καταστάσεις και είμαι και εγώ μέρος του. Συνεχίζω και υπομένω και προσπαθώ να μην «εκραγώ» και να αντέξω στις δυσκολίες των καιρών. Αντέχω γιατί υπάρχει ακόμα αγάπη και αλληλεγγύη γύρω μας.

Ποιο είναι το δικό σας στήριγμα; Το ότι βλέπω ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα στα νέα παιδιά και κρατούν την ψυχραιμία τους. Μου δίνει δύναμη αυτό να συνεχίσω να τραγουδάω και δημιουργώ καινούρια πράγματα.

Συνεχίζετε στο "The Voice" και την επόμενη σεζόν; Θα δούμε, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα. Τώρα είναι η περίοδος που γυρνάμε όλοι πίσω στις βάσεις μας,  και θα γίνουν οι συζητήσεις για το αν τελικά θα υπάρχει «Τhe Voice 3” και το ποια είναι η ομάδα.

Τι εντυπώση σας έχει αφήσει το show  μέχρι τώρα; Εξαιρετική. Πήρα πολλές εμπειρίες από το «Τhe Voice”.  Με τους υπόλοιπους coaches ανέπτυξα μια υπέροχη σχέση.  Με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που είναι εκπληκτικοί άνθρωποι, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1. Πέρασα δύο χρόνια, μοναδικά. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό. Μπορεί να πρέπει να κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα και να ανοίξει ένας άλλος, δεν το γνωρίζω ακόμα.

Τι να περιμένουμε από εσάς το επόμενο διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο; Πήρατε ένα δείγμα ενός καινούριου τραγουδιού. Μέσα στο χειμώνα θα έρχονται διάφορα πράγματα από τη νέα μου δισκογραφική δουλειά μέχρι να κυκλοφορήσει. Μεγάλο μερίδιο στον καινούριο δίσκο έχει ο Γιώργος Σαμπάνης, οι απόψεις μας ταυτίστηκαν  πολύ και είμαι χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Βρήκα πολύ όμορφα τραγούδια κοντά του. Από εκεί και πέρα έρχεται ένας χειμώνας που θα με βρει στο Διογένη και εκεί θα σας πάρω από το χέρι όλους εσάς που θα έρθετε να δείτε το πρόγραμμα και θα σας ταξιδέψω στα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου. Είναι εξαιρετικό η νέα γενιά να μάθει αυτά τα σπάνια τραγούδια.

Ποια είναι η «χρυσή συμβουλή» που έχετε κρατήσει στο μυαλό σας όλα αυτά τα χρόνια; Να κρατάμε «άμυνα» στα δύσκολα,  και να υπάρχει ενότητα ώστε να επιβιώσουμε στα χρόνια που έρχονται που ίσως να είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια να διαχωριζόμαστε. Το αναγκαίο είναι να είμαστε όλοι μαζί. Δεν πρέπει να τραβάει ο ένας το σκοινί από τη μία και ο άλλος από την άλλη. Πέρα από το καλό υπάρχει και το καλύτερο, αλλά πέρα από το κακό υπάρχει πάντα και το χειρότερο. Είναι επιπόλαιο να πούμε «Ας τα ισοπεδώσουμε όλα». Ό,τι έχει αξία και ανθρωπιά, να το περιφρουρήσουμε και να το αναδείξουμε.

Μια εκδήλωση αγάπης από θαυμαστή ή θαυμάστρια που σας έχει συγκινήσει και την κρατάτε ακόμα στο μυαλό σας; Πριν από λίγο καιρό ήρθε η μαμά ενός παιδιού και με παρακάλεσε να της δώσω αυτόγραφο για τον 5χρονο γιο της. Μου είπε ότι με αγαπά πολύ ο μικρός και ζήτησε από τους γονείς τους να του πάρουν ένα γιλέκο σαν αυτό που φοράω. Και επειδή δεν υπάρχουν για αυτές τις ηλικίες τέτοια γιλέκα, του… έραψαν ένα για να το φορά συνέχεια!

Αν ήταν να κάνετε μια και μοναδική ευχή, ποια θα ήταν αυτή; Να αξιωθώ να δώ την κόρη μου υπέυθυνο άνθρωπο και εκείνη να είναι υπερήφανη για μένα. Να την μεγαλώσω σωστά και να γίνει ένας καλός άνθρωπος σε αυτή την κοινωνία. 

Διαβάστε αναλυτικά: Ρέμος - Μπόσνιακ: Τρυφερές στιγμές μπροστά στο φακό

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR