counter

Ο ΑΝΤ1 "μεταφέρει" το Lucky Room εκτός πλατό!

Ο ΑΝΤ1 "μεταφέρει" το Lucky Room εκτός πλατό!
Ο ΑΝΤ1 "μεταφέρει" το Lucky Room εκτός πλατό!

Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού Γιώργος Λιάγκας μαζί με τη Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “Lucky Room”στο “The Mall Athens” και έπαιξαν μαζί με εκατοντάδες επισκέπτες.

Ο ANT1, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου προσέφερε μία ξεχωριστή, βιωματική εμπειρία στους επισκέπτες του “The Mall Athens” και τους έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τo “Lucky Room”, το πιο διασκεδαστικό και «οικογενειακό» τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία, κάθε Κυριακή στις 20:00.

Συγκεκριμένα, ο ANT1 δημιούργησε μία προσομοίωση του πλατό και του μηχανισμού του “Lucky Room”, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο “The Mall Athens”. Έτσι, εκατοντάδες επισκέπτες του εμπορικού κέντρου είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του παιχνιδιού, απαντώντας σε μία απλή ερώτηση, και να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα.

Μέσα σ’ ένα άκρως απολαυστικό και διασκεδαστικό κλίμα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκαν στο “The Mall Athens”. Εκεί μαζί με τους συμμετέχοντες στην ενέργεια έπαιξαν και μοιράστηκαν την αγωνία και την έντονη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, που φαίνεται να έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

“LuckyRoom” κάθε Κυριακή στις 20.00! Μείνετε συντονισμένοι!

Ο Γιώργος Λιάγκας στο The Mall Athens για χάρη του  Lucky RoomΗ Μαντώ Γαστεράτου και ο Γιώργος Λιάγκας στο The Mall Athens για χάρη του  Lucky RoomΗ Μαντώ Γαστεράτου στο  The Mall Athens για χάρη του  Lucky RoomΗ Μαντώ Γαστεράτου στο  The Mall Athens για χάρη του  Lucky Room

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR