counter

Ο Άδωνης Γεωργιάδης αποκαλύπτει: “Δεν είναι ποτέ σε έναν γάμο όλα ρόδινα”

Ο Άδωνης Γεωργιάδης αποκαλύπτει: “Δεν είναι ποτέ σε έναν γάμο όλα ρόδινα”
Ο Άδωνης Γεωργιάδης αποκαλύπτει: “Δεν είναι ποτέ σε έναν γάμο όλα ρόδινα”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» παραχώρησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο ίδιος μίλησε για την οικογένεια του, για την πανδημία του κορονοϊού και για την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου.

«Μέχρι να έρθει η πανδημία όλα πήγαιναν υπέροχα. Ερχόμουν με πολύ κέφι στο γραφείο μου, οι επενδύσεις είχαν αρχίσει να πηγαίνουν πολύ καλά, είχαμε τις πρώτες επιτυχίες με τη Pfizer και τη Cisco, το Ελληνικό προχωρούσε και θεωρούσα ότι το 2020 θα ήταν μια φανταστική χρονιά. Δυστυχώς, όμως, ήρθε η πανδημία. Από τότε, χωρίς να πω ότι έχουν σταματήσει να συμβαίνουν και ωραία πράγματα, η κύρια ασχολία μας είναι πώς να αντιμετωπίσουμε την πανδημία: Ποια μαγαζιά θα κλείσουν, ποια θα ανοίξουν, που θα βρούμε χρήματα για να στηρίξουμε επιχειρήσεις… Μια δουλειά που είναι απαραίτητη για να βοηθήσουμε την κοινωνία και τους συμπολίτες μας, αλλά σίγουρα όχι όσο ενθουσιώδης ήταν η πρώτη», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Άδωνης Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου και στο πως καταφέρνουν να κρατούν τόσα χρόνια τον γάμο τους.

«Ο ρόλος της οικογένειας είναι σημαντικός για όλους. Είναι η σταθερότητα στη ζωή σου. Κάτι που πρέπει να στηρίζεις και να σέβεσαι. Δεν είναι ποτέ σε έναν γάμο όλα ρόδινα, αν αυτό εννοείτε. Πάντα το ζευγάρι έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Νομίζω ότι αν καταφέρνεις στις βασικές γραμμές να μπορείς να συνεννοηθείς με τον άλλο και δεν υπάρχει καταπίεση και τυραννία, όλα πάνε καλά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR