counter

Ο Θάνος Πλεύρης για την σχέση του πατέρα του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα: "Δεν θέλω να παρέμβω, θέλω να είναι χαρούμενος…"

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Πλέυρη και την σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως δεν θέλει να παρέμβει στην προσωπική του ζωή ενώ το μόνο που επιθυμεί είναι να είναι ευτυχισμένος.

Θάνος Πλεύρης – Όσα είπε για την προσωπική ζωή του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη

"Το εντυπωσιακό για μένα είναι ότι ο πατέρας μου τρώει κοκορέτσι και σπληνάντερο. Έχει την προσωπική του ζωή, την επιλέγει, πιστεύω ότι η προσωπική ζωή πρέπει να μένει εκτός της δημοσιότητας υπό αυτή την έννοια… Θεωρώ ότι η δημοσιότητα κάποια στιγμή πρέπει να παύει και να απολαμβάνει ο καθένας την προσωπική ζωή που κάνει στην οποία δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Έχει τις δικές του αρχές και αξίες και πρέπει να σέβεσαι του άλλου. Ένα μοντέλο τέτοιας δημοσιότητας εμένα δεν θα με εξέφραζε. Έχει τη δική του προσωπική ζωή δεν θέλω να παρέμβω θέλω να είναι χαρούμενος και από κει και πέρα κρατάω τις δικές μου σκέψεις και προβληματισμός" σχολίασε ο Θάνος Πλέυρης για την σχέση του πατέρα του!

Δείτε επίσης - Σιακαβάρα & Πλεύρης: Η νέα έξοδος του ζευγαριού - Κέρασαν κάστανα τη δημοσιογράφο του "Πρωινού"

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε Θάνος Πλεύρης στο «Πρωινό του ΑΝΤ1».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR