counter

Ο 16χρονος γιος της Jenni Rivera αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

Ο 16χρονος γιος της Jenni Rivera αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος
Ο 16χρονος γιος της Jenni Rivera αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

Την αποκάλυψη πως διατηρεί σχέση με άντρα, έκανε μέσα από ένα video που ανέβηκε στο youtube, o μικρότερος γιος της Jenni Rivera. Συγκεκριμένα ο 16χρονος Johnny Lopez, μιλώντας δίπλα στην αδερφή του, μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική του ζωή, απαντώντας παράλληλα στα όσα έχουν γραφτεί για τις προτιμήσεις του, ενώ αποκάλυψε πως είναι bisexual.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έχουν ειπωθεί πολλά για εμένα τις τελευταίες εβδομάδες. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα. Χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο αρχικά ώστε να κατανοήσουν όλοι. Παρόλα αυτά ο σύντροφός μου, ο Joaquín και εγώ ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα και ανεβάσαμε κοινές μας φωτογραφίες, οι οποίες όταν κοινοποιήθηκαν από εμένα, έγιναν viral. Ξεκίνησαν να παρατηρούν πως είμαστε μαζί. Δεν βγήκε με τον τρόπο που ήθελα, όμως πλέον είναι γνωστό.  Βρίσκομαι σε gay σχέση και τον αγαπώ. Πάλευα με το συγκεκριμένο κομμάτι μου εδώ και μεγάλο διάστημα».

Θυμίζουμε πως η μητέρα του Johnny Lopez, Jenni Rivera βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 43 ετών το 2012, όταν το ιδιωτικό τζετ στο οποίο επέβαινε, συντρίβει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR