counter

Ντύθηκε... έτσι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της!

Ντύθηκε... έτσι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της!
Ντύθηκε... έτσι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της!

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Κλέλια Πανταζή που έκλεισε τα 29 της χρόνια και αποφάσισε να οργανώσει ένα πάρτι και να καλέσει στενούς και καλούς φίλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Αν και οι απόκριες έχουν περάσει, η αθλήτρια που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο DWTS4, έμοιαζε σαν να είχε επιλέξει στολή από βεστιάριο.

Το σύνολο που επέλεξε να βάλει η Κλέλια Πανταζή ήταν σε αποχρώσεις φούξια, ροζ και λευκού και έμοιαζε με στολή. Στο κεφάλι της φορούσε το κατάλληλο αξεσουάρ που φανέρωνε πως είναι η εορτάζουσα, το οποίο ήταν και αυτό ροζ.

Με πολύ ανεβασμένη διάθεση και τρελό κέφι υποδέχτηκε τους φίλους της και γιόρτασε τα γενέθλια της κόβοντας 2 τούρτες. Τα κεράκια έδειχναν 29 και εκείνη ήταν πανέμορφη καθώς το λαμπερό της χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπο της.

Από το πλευρό της Κλέλιας Πανταζή, δεν έλειψε η αδερφή της, Άννυ Πανταζή αλλά και ο Παύλος Μανογιαννάκης ο οποίος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο πέρασε αμέτρητες ώρες στις αίθουσες κάνοντας πρόβα.

Στο πάρτι για τα γενέθλιά της ήταν και ο Άλεξ Κάβδας με τον οποίο απέκτησαν φιλικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του show, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Σόφη Πασχάλη, ο Ηλίας Πανταζόπουλος και πολλοί άλλοι φίλοι της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR