counter

Ντυθείτε με στυλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ντυθείτε με στυλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Ντυθείτε με στυλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες περιόδους στην ζωή της γυναίκας. Οι περισσότερες γυναίκες  προβληματιζόμαστε  για το πως θα ντυθούμε αυτούς τους 9 μήνες. Και όμως μπορούμε να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, κομψές και περιποιημένες με τα ρούχα μας.

Δεν θέλει κόπο ούτε πολλή σκέψη και το κυριότερο δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε χρήματα για να αγοράσουμε ρούχα εγκυμοσύνης, αφού τα περισσότερα από αυτά εκτός από πανάκριβα μετά θα περάσουν και στα αζήτητα της ντουλάπας σας!

Basic tips:

1.Το βασικό είναι να αποκτήσετε πρώτα δυο με τρία παντελόνια με μπάσκα και δεν θα σας πιέζουν την κοιλίτσα!

Μπορείτε να είστε κομψή σε αυτήν την περίοδο της ζωή σας, απλά φορώντας τα top που ήδη έχετε και από κάτω κάποιο παντελόνι ή κολάν με μπάσκα.

Επίσης μπορείτε να φορέσετε και μια ελαστική φούστα με κάποιο τοπ ή για μεγαλύτερη άνεση φορεματάκια που δεν είναι εγκυμοσύνης. Αρκεί να είναι ελαστικά ή να ανοίγουν κάτω από το στήθος.

Τους καλοκαιρινούς μήνες που έχει αρκετή ζέστη φορέσετε  αέρινα φορέματα που αναδεικνύουν την σιλουέτα σας αλλά και αφήνουν την κοιλίτσα σας να αναπνέει... Ελαστικές φούστες, είτε μακριές, είτε κοντές με φανελάκια ή στενά τοπάκια αλλά και μακριά, ανάλαφρα φορέματα  που θα αναδείξουν το στυλ σας. Μ΄ αρέσει η μόδα, θέλω να ντύνομαι κομψά κ ας έχω  φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αγαπήστε το σώμα σας ακόμα και οταν αλλάζει...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσετε την αγάπη σας η τα παράπονα σας.θα με βρείτε ...

Facebook:Vaso kollida A

Twitter:V_iris_Kollida

Instagram:V_iris

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR