counter

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι αποκάλυψε για τις συζητήσεις που κάνει με τους γιους της;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι αποκάλυψε για τις συζητήσεις που κάνει με τους γιους της;
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι αποκάλυψε για τις συζητήσεις που κάνει με τους γιους της;

Στο περιοδικό People παραχώρησε συνέντευξη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως συζητάει με τους γιους της τα πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή. Η ίδια έχει αποκτήσει δύο αγόρια, τον Διονύση και τον Φίλιππο, 13 και 12 ετών από το γάμο της με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα ότι συζήτησε με τους γιους της ακόμη και όταν φωτογραφήθηκε γυμνή σε εξώφυλλο για την εκστρατεία κατά του AIDS. «Με τα παιδιά συζητάμε πολύ. Είναι κάτι που έχουμε χτίσει από τότε που ήταν μικρά. Οπότε, οτιδήποτε και να συνέβαινε στην ζωή μου, θα το συζητούσα πρωτίστως με τα παιδιά και μετά θα έκανα την οποιαδήποτε κίνηση. Ακόμα και για το εξώφυλλο που είχα κάνει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την εκστρατεία κατά του AIDS και το αφιέρωμα Naked Issue μίλησα με τα παιδιά και εστιάσαμε στο μήνυμα που θα στέλναμε με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Το γνώριζαν πριν το κάνω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιδιώκει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και σε κάθε τους δραστηριότητα. «Η καθημερινότητά μας είναι κουραστική και απαιτητική. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τώρα θα δώσουν και εξετάσεις για να πάρουν πτυχίο στα αγγλικά, οπότε έχει πέσει επιπλέον διάβασμα. Είμαστε πολύ δεμένοι και μια οικογένεια με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Ο μπαμπάς τους είναι πάντα πολύ κοντά μας και έχουμε καλή συνεργασία σε σχέση με τα παιδιά. Τον Κώστα θα τον συμβουλευτώ ακόμα και σε θέματα που αφορούν τη δουλειά μου. Εμπιστεύομαι τη γνώμη του και την ακούω. Δεν συμφωνούμε πάντα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR