counter

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για την πρεμιέρα του "Κάνε Παζάρι" και την προσωπική της ζωή

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για την πρεμιέρα του "Κάνε Παζάρι" και την προσωπική της ζωή
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για την πρεμιέρα του "Κάνε Παζάρι" και την προσωπική της ζωή

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο Περιοδικό Tv Μανία για την πρεμιέρα του Κάνε Παζάρι, τα παιδιά της και για το αν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματια.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.

Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου η σκέψη ότι κάποτε θα παρουσίαζες ένα τέτοιο τηλεπαιχνίδι;

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που κι εγώ ως τηλεθεάτρια το αγαπούσα πάρα πολύ και χαίρομαι που σε αυτή τη φάση και εποχή μου δίνεται η ευκαιρία να το παρουσιάσω. Σαν όνειρο μου φαίνεται όλη αυτή η διαδικασία που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Πόσο σημαντικό λοιπόν είναι για σένα να παρουσιάζεις ένα τηλεπαιχνίδι στις μέρες μας. Μια τέτοια εποχή, όπως λες κι εσύ;

Με όλα αυτά που συνέβησαν πέρσι, με τη διακοπή του πρωινού στο Mega δηλαδή και όλη αυτή τη συγκυρία που βρεθήκαμε χωρίς δουλειά η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα έγιναν διαφορετικά απ’ ό,τι τα έχουμε υπολογίσει.

Φοβήθηκες ότι θα έμενες εκτός τηλεόρασης;

Όχι. Δε με φόβισε το γεγονός ότι θα έμενα εκτός τηλεόρασης. Εξάλλου, έγιναν πολλές συζητήσεις για διάφορα άλλα πράγματα. Απλούστατα, δεν έκλεινα έτσι εύκολα και ελαφρά την καρδία στο οτιδήποτε απλά και μόνο για να κάνω τηλεόραση.

Ήσουν επιφυλακτική στην πρόταση του Σκάι; Ή το γεγονός ότι συνεργάστηκες και στο παρελθόν μαζί τους σε έκανε περισσότερο σίγουρη για την απόφασή σου;

Δεν ήμουν και τόσο επιφυλακτική παρά το γεγονός ότι για ένα χρόνο ταλαιπωρήθηκα τηλεοπτικά. Από την πρώτη στιγμή τόσο το κανάλι όσο και ο παραγωγός μας ο κ. Καραγιάννης με έκαναν να νιώσω ασφάλεια, δημιουργώντας μου από την πρώτη στιγμή το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Ήμουν από την αρχή πολύ θετική.

Tι σε κάνει χαρούμενη στις μέρες μας;

Τα παιδιά μου. Είναι ο λόγος που καταφέρνω να αντιμετωπίσω και να χειριστώ τα προβλήματα της ζωής. Είναι το οξυγόνο και η ενέργειά μου.

Τώρα με τα γυρίσματα αναγκάζεσαι να λείψεις πολλές ώρες από το σπίτι. Υπάρχει γκρίνια; Παραπονιούνται; Σου λείπουν;

Όντως είναι πολύαπαιτητικές αυτές οι μέρες. Ευτυχώς κάθε φορά που προκύπτει κάτι τέτοιο τα βολεύω με τέτοιο τρόπο ώστε να μη διαρκεί περισσότερο από ένα δίμηνο. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τους έχω εξηγήσει και ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η δουλειά της μαμάς τους και τους έχω ζητήσει λίγη υπομονή μέχρι το Πάσχα. Όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του παιχνιδιού και τελειώσουν και οι παραστάσεις μου στο θέατρο, θα έχουμε πολύ χρόνο για να κάνουμε πράγματα μαζί.

Αγχώνεσαι για το μέλλον τους;

Όπως κάθε μητέρα έτσι κι εγώ θέλω το καλύτερο για τα παιδιά μου στο μέτρο του δυνατού χωρίς υπερβολές και περιττές κινήσεις. Τόσο όσο, ώστε να βγουν στην κοινωνία σωστοί και τίμιοι άνθρωποι.

Είσαι περήφανη για τα παιδιά σου;

Όσο μεγαλώνω και ωριμάζω, συνειδητοποιώ ακόμη περισσότερο το μεγαλείο του να είσαι μάνα. Κάθε φορά αισθάνομαι και πιο χαρούμενη και ευλογημένη που έχω τα παιδάκια μου. Μπορεί στη ζωή μου κάποια πράγματα να πήγαν στραβά αλλά κατάφερα να δημιουργήσω δύο υπέροχα πλάσματα για τα οποία είμαι υπερήφανη ως μητέρα.

Στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή στον εγκεφαλικό έρωτα;

Με την πρώτη ματιά, έρωτας, λίγο δύσκολο. Με το δεδομένο όμως ότι «εδώ κάτι μπορεί να προκύψει», ναι. Αν δεν καταφέρω να ερωτευτώ κάποιον εγκεφαλικά, ο έρωτας δεν μπορεί να έχει διάρκεια και την ίδια δύναμη. Οπότε είναι δεσμός εγκεφαλικής διέγερσης και φυσικά συναισθήματος.

Λειτουργείς περισσότερο συναισθηματικά παρά με τη λογική;

Είμαι πολύ του συναισθήματος. Αν έπρεπε να τα βάλω σε μια σειρά, σίγουρα θα έβαζα πρώτα τα συναισθήματά μου κι ακολούθως τη λογική μου. Είμαι τέτοιος άνθρωπος. Οπωσδήποτε ένας έρωτας για να έχει διάρκεια πρέπει να περνά και από το μυαλό.

Από το στομάχι;

Αυτό ακολουθεί. (γέλια)

Να σε ρωτήσω με λόγια απλά, είσαι ερωτευμένη;

Είμαι πάρα πολύ καλά.

Δεν θα τροφοδοτούσες τα social media με προσωπικές σου στιγμές;

Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν είναι απαραίτητο ότι οι άνθρωποι που ανεβάζουν προσωπικές στιγμές τους στα social media το κάνουν επί τούτου. Εγώ, για παράδειγμα, επειδή έχω τα παιδιά και είναι πιο σημαντικό πράγμα για μένα, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Υπήρξαν στιγμές όμως που ήθελα να ανεβάσω μια φωτογραφία και μετά έκανα πίσω. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που έχουν τη σχέση τους, είναι ερωτευμένοι και θέλουν να το δείξουν και να το φωνάξουν. Ενδεχομένως, αν δεν είχα δύο παιδιά, αν δεν ήμουν στη θέση που είμαι και αν όλα ήταν πιο απλά, μπορεί κι εγώ να το έκανα.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR