counter

Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Ας έρθει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να δει την παράσταση και να…”

Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Ας έρθει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να δει την παράσταση και να…”
Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Ας έρθει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να δει την παράσταση και να…”

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίουστο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε για όλες τις κριτικές που άκουσε για τον ρόλο που υποδύεται στην θεατρική παράσταση "Μαριχουάνα Στόπ",ο οποίος έχει ταυτισθεί με την Ζωή Λάσκαρη.

Διαβάστε το απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Άκουσα ότι κάτι έχει συμβεί με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Όταν ανακοινώθηκε το όνομα μου, είπε ότι θα προτιμούσε μια άλλη κοπέλα γι’αυτόν τον ρόλο.

Σε ενδιαφέρει η άποψη της;

Σέβομαι την άποψη της. Οποιαδήποτε άποψη σέβομαι. Από την άλλη ,ας έρθει η Μαρία Ελένη να δει την παράσταση και να αποφασίσει αν η επιλογή του σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη ήταν σωστή, γιατί αυτός μου έκανε την πρόταση.

Σε ενδιαφέρει πραγματικά η γνώμη της Μαρίας Ελένης;

Επειδή είναι η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, που πρώτη έπαιξε αυτόν τον ρόλο, σαφέστατα και θα την ακούσω. Αλλά όχι μόνο για έμενα, αλλά και για την παράσταση συνολικά. Τώρα, τη γνώμη που θα υπολογίσω πραγματικά είναι η γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύομαι και ξέρω πως ότι μου πουν θα μου το πουν για το καλό μου , ακόμα κι αν είναι αρνητικό. Και φυσικά, πάνω απ’όλα είναι η γνώμη των θεατών, σε αυτούς θέλω να αρέσει η παράσταση.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR